TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Efter uppbrottet – Kourtney talar ut om nya livet med Scott

11 maj, 2019 
AvElin Möllervärn
Efter uppbrottet – Kourtney Kardashian talar ut om nya livet med Scott
Fansen har länge fått följa Kourtney Kardashians och Scott Disicks stormiga relation. Nu berättar hon om nya livet med Scott, efter uppbrottet.
Annons

Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebisBrand logo
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis

Realitystjärnan Kourtney Kardashian, 40, känd från tv-serien Keeping up with the Kardashians, och Scott Disick, 35, var ett par i över nio år och har tillsammans barnen Mason, 9, Penelope, 6, och Reign, 4.

Det forna paret hade ett av- och på-förhållande som tog slut 2015, bland annat i samband med familjens semester på Costa Rica där de hittade en tjej i Scotts rum.

Strax efter att förhållandet tog slut började Scott dejta kändisdottern Sofia Richie, 20.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I början av året skrev sajten Hollywood Life att Scott och Sofia tagit relationen till nästa nivå genom att flytta ihop, men flytten ska ha ägt rum i hemlighet redan i somras förra året. Enligt källor till sajten var Kourtney medveten om att paret skulle flytta ihop innan de faktiskt gjorde det, men ska inte varit helt bekväm med situationen.

– Scott kunde se att Kourtney var lite avundsjuk i början, men mer orolig över det faktum att deras barn skulle sova där medan Sofia bodde där också. Hon ville försäkra sig om att de var i goda händer, sa källan till Hollywood Life i januari.

Annons

Nu berättar hon om nya livet med Scott

På senare tid har Kourtney och Scott synts flitigt ihop på sociala medier, både i tv-serien och på Instagram. Nu berättar hon för sajten Poosh om nya livet med Scott.

”Vi vet att det inte är för alla, människor frågar konstant hur vi reser ihop som en familj. Scott och jag är så tacksamma att vi lyckats samarbeta som ett team för att uppfostra våra barn på bästa möjliga sätt.”

Hon fortsätter:

”Ibland är inte allt perfekt och vi har inte alla svar, men vi har insett att vi spelar i samma liga, och vi kommer alltid ha vår vänskap och kärlek för varandra”, skriver Kourtney.

FOTO: TT, Instagram

Annons