Efter tragedin – Mark Zuckerberg ska bli pappa igen

Mark Zuckerberg avslöjar att han ska bli pappa igen! Samtidigt öppnar han upp om den tuffa kampen han och hustrun Priscilla Chan hade när de fick dottern Max.

Under torsdagskvällen släppte Mark Zuckerberg, 32, helt ljuvliga nyheter på sin Facebook-sida – han ska bli pappa igen.

“Priscilla och jag är så lyckliga över att kunna dela nyheten att vi väntar ännu en liten flicka”, skriver Zuckerberg.

Facebook-snillet öppnade upp sig och berättade att han och hustrun Priscilla Chan, 32, haft det svårt när de fick första dottern Max i december 2015:

“Vi var inte säkra på vad vi skulle förvänta oss eller om vi skulle kunna få fler barn”, skriver han.

När de fick beskedet att Priscilla var gravid ska de först och främst ha blivit oroliga för fostrets hälsa. Därefter ska han ha önskat att det blev ytterligare en flicka:

“Jag kan inte tänka mig en större gåva än en syster och jag är så lycklig att Max och vårt nya barn kommer att ha varandra”, skriver Mark Zuckerberg.

Han passar sedan på att hylla sin egna tre systrar och tacka dem för allt de lärt honom, och framför allt att de funnits där för honom som hans bästa vänner.

“Vi är alla bättre människor tack vare de starka kvinnorna i våra liv; systrar, mödrar och vänner. Vi kan knappt bärga oss att välkomna vår nya lilla och få göra vårt bästa i att fostra henne till ytterligare en stark kvinna”. 

Stort grattis till bebisen och all lycka till önskar Hänt!

SENASTE NYTT!