Efter tragedin – Glee-stjärnan Lea Michele har gift sig

Lea Michele i röd klänning

I helgen gifte sig Glee-stjärnan Lea Michele med sin Zandy Reich. På Instagram delar hon med sig av vackra bilder från det magiska bröllopet.

Skådespelaren Lea Michele, 32, och hennes kärlek Zandy Reich, 36, träffades för två år sedan och nu har de gift sig.

Annons: Känns ditt hår torrt och slitet? Hos Hårkontroll hittar du allt du behöver för att skapa ditt drömsvall!

”Vi är så exalterade att bli gifta och så tacksamma över att få vara omringade av vår familj och våra vänner. Men mest glada är vi för att få spendera resten av våra liv tillsammans”, berättade paret för People.

Magisk ceremoni i Kalifornien

Paret sa ja till varandra i lördags under en romantisk ceremoni i norra Kalifornien.

Förutom familj som gäster var även Lea Micheles vänner från tv-serien Glee, Darren Criss och Becca Tobin, på plats för att hylla paret. Även Scream Queens-skådespelaren Emma Roberts var där.

Förra året gick Lea Michele ut med att hon och Zandy var ett par. Paret förlovade sig den 29:e april 2018. Då delade hon med sig av det fina ögonblicket på sin Instagram med en bild där hon har på sig en diamantring och bildtexten löd: ”Ja”.

Glee-skådespelarnas tragiska dödsfall

Lea Michele spelade karaktären Rachel i serien Glee mellan 2009 och 2015. Tidigare dejtade hon skådespelarkollegan Cory Monteith. De två var ett par till Cory gick bort i en överdos 2013, endast 31 år gammal.

Det är inte bara Glee-skådespelaren Cory som tragiskt gått bort. Mark Salling, 35, som spelade Noah ”Puck” Puckerman i Glee mellan 2009 fram till 2015, hittades död i Los Angeles i januari 2018. Polisen fann honom livlös nära en bäck vid ett idrottsområde efter att familjen hade anmält honom försvunnen.

Enligt TMZ ska polisen ha uppgett att skådespelaren begick självmord. Mark Salling hade strax innan dödsfallet erkänt sig skyldig till barnpornografibrott efter att man hittat över 50 000 bilder och videoklipp som föreställde övergrepp mot barn.

LÄS MER: Demi Lovato, 25, akut till sjukhus efter överdos – hittades medvetslös

LÄS MER: Jennifer Lopez förlovad med kärleken Alexander Rodriguez

FOTO: TT

SENASTE NYTT!