Efter Svenska hollywoodfruar – Maria Montazami om pengarna

Maria Montazami avslöjar – så mycket pengar tjänar jag: ”En affärskvinna”

Maria Montazami är stolt över att hon idag tjänar egna pengar – och det är inget hon sticker under stolen med. ”Det som driver mig är att kunna visa att jag vill och kan”, säger hon i programmet Svenska Hollywoodfruar – I fokus.

Hollywoodfrun Maria Montazami, 53, är aktuell med en ny säsong av Svenska Hollywoodfruar som precis har dragit i gång på TV3 och Viafree. I programmet Svenska Hollywoodfruar – i Fokus, får tv-profilen ett antal frågor om vad hon tjänar och om hon är rik.

– Jag vet inte hur rik jag är. Men det är jättekul att tjäna egna pengar, spara dem och sen gå och köpa en väska eller kläder, det finns inget bättre, säger hon i programmet och fortsätter:

– Jag och Kamran har våra pengar tillsammans fast han tycker att jag ska ha mina för mig själv. Vilket jag tycker är väldigt schysst, han sitter ju inte och tittar på mina pengar, utan det gör jag ju själv. Sen har vi hans pengar tillsammans, alla vi i hela familjen.

”Jag har huvudet på skaft”

Maria Montazami säger i intervjun att hon är en affärskvinna – när det behövs.

– Jag är nog lite av en affärskvinna, jag har huvudet på skaft, fast det ibland trillar lite åt sidan sådär men ändå, käppen är rak när den ska vara det.

På frågan vad som är hennes drivkraft säger hon att det är att kunna visa att hon är självständig.

– Det som driver mig är att kunna visa att jag vill och kan. Jag vill gärna hjälpa och ge. Jag är inte så gamig av mig som bara ”jag ska vara rik” och så, jag är glad som det är, säger hon i programmet.

Träffades på jobbet

Maria Montazami och maken Kamran Montazami, 58, träffades när Maria jobbade på en restaurang som han ägde. Något år efter att paret träffats lämnade Kamran restaurangbranschen för att satsa på en karriär som mäklare och familjen Montazami flyttade till Laguna Nigel i Kalifornien.

När intervjuaren i tv-programmet frågar Maria Montazami om hon skulle vara nöjd med att ”bara vara Hollywoodfru igen” svarar Maria bestämt att det inte hade varit något fel med det om så var fallet.

– Varför tror ni att det är dåligt att vara Hollywoodfru? Det är fantastiskt. Torsdagar så kommer Pamela och vi sitter i trädgården och tar ett glas champagne, vad är fel med det? Jag lagar mat till Kamran måndag till torsdag nu bara sen har vi datenight fredag, lördag och söndag. Sen är jag med barnen eller andra kompisar och så går jag och gör lite lyxsaker här och där. Plus att jag bloggar, instagrammar och så. Sen tar jag även hand om hemmet.

Svenska Hollywoodfruar – i Fokus sänds på Viafree.

FOTO: Magnus Sandberg/ Karin Törnblom / TT