LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Efter storbråket – fansen jublar efter Madonnas bild

24 jul, 2018 
Malin Ljung
Madonna med alla sina sex barn
Skam den som ger sig. Två år efter storbråket med sonen Rocco visar Madonna upp en familjebild som får fansen att skrika av lycka.
Annons

Världsstjärnan Madonnas, 59, senaste år som mamma har minst sagt varit turbulenta. För två år sedan bröt sonen Rocco, då 16 år gammal, kontakten med sin mamma och vägrade resa tillbaka till henne i New York efter att ha bott hos sin pappa Guy Ritchie i London.

Han kritiserade även henne som mamma. När Madonna publicerade en bild på adoptivtvillingarna David och Mercy med mat från munnen kommenterade Rocco hårt:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Så glad att jag inte bor där längre”.

Den meningen blev som att slänga bensin på elden och fansen gick bananas i kommentarsfältet, bland annat genom skarp kritik mot Rocco. Videon har i efterhand raderats från Instagram.

Och något mer som verkar ha försvunnit är grollet mellan Madonna och äldsta sonen. För på en ny bild på Instagram står stjärnan tillsammans med sina sex barn Lourdes, 21, Rocco, 18, David, 12, Mercy, 12, 5-åriga tvillingarna Estere och Stella. Det är första gången familjen är samlad på en på en smärre evighet.

Annons

“Livets träd, Mercy James pediatriska sjukhus, ett år senare”, skriver Madonna på sin Instagram.

Bilden är tagen när hon tillsammans med sina barn besökte Malawi för att fira årsdagen av Mercy James center som är döpt efter hennes 12-åriga adoptivdotter. Det ser onekligen ut som att de alla är sams igen.

Fansen jublar åtminstone efter Madonnas bild med barnen och hyllar stjärnan till skyarna för att hon är en sådan fantastisk mamma.

“Så otroligt stolt över dig”, skriver en person.

“Grattis Madonna. Du är så otroligt stark!”, skriver en annan.

FOTO: Ibl, Instagram

Annons