Efter skilsmässan – TV-stjärnan visar nya kärleken

Little People, Big World-stjärnan Matt Roloff har skaffat ny flickvän. Och det är inte vem som helst utan en nära vän till familjen.

Amy, 52, och Matt Roloff, 55, valde att under 2014 gå skilda vägar efter nästan 30 år som gifta. Efter att Amy snabbt hittat kärleken igen i mäklaren Chris Marek, 54, har nu även Matt gått vidare. Kvinnan han dejtar är familjens nära vän och maneger, Caryn Chandler, 49, som jobbat med familjen under flera år, och fortfarande jobbar med dem.

Amy och Chris verkar inte anat något då RadarOnline fick tag i honom för en kommentar:

– Det där vet jag ingenting om.

Nyheten om att de dejtar valde Matt avslöja genom att lägga upp en bild på dem tillsammans på Facebook och Instagram. När en följare frågade om de var ett par svarade Matt:

“Ja. Caryn och jag dejtar. Det är fantastiskt att ha en sådan underbar och positiv person i mitt liv” 

Några fans gratulerar Matt till att han hittat kärleken igen medan andra kritiserar honom då han valt att bli tillsammans med någon som är en så nära familjevän. Under bilden har en personen har kommenterat “Matt har blivit en riktigt slemboll”.

Familjen Roloff blev kända i och med deras realityserie “Little People, Big World”. Där får man följa vardagen för familjen där föräldrarna Matt och Amy båda är kortväxta, och deras fyra barn varav ett tvillingpar där den ena, Zach, också är kortväxt.

LÄS OCKSÅ: Bebislycka: TV-stjärnan ska bli pappa

Foto: Instagram

SENASTE NYTT!