Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Efter skilsmässan – Chris Pratt förlovar sig med Schwarzenegger

14 jan, 2019 
Lina Arvidsson
Chris Pratt ska gifta sig med Katherine Schwarzenegger
Anna Faris och Chris Pratt skilde sig 2017. Efter att ha dejtat i ett halvår har Chris nu förlovat sig med Katherine Schwarzenegger.
Annons

Guardians of the galaxy-stjärnan Chris Pratt, 39, har några händelserika år bakom sig. Han har spelat huvudrollen i storfilmer som Avengers: Infinity war och Jurassic World: fallen kingdom.

2017 skilde han sig från ex-hustrun och skådespelerskan Anna Faris, 42, och fansen sörjde. De hade då varit ihop i nästan nio år och utåt verkat som det perfekta paret. De har sonen Jack, 6, tillsammans.

Men tiden läker alla sår och i somras fann Chris återigen kärleken. Föremålet för Chris Pratt uppvaktning är ingen mindre än Katherine Schwarzenegger, 29, dotter till Terminator-skådespelaren och tidigare guvernören Arnold Schwarzenegger, 70.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Chris Pratt och Katherine Schwarzenegger började dejta i juni förra året. Trots att de varit tillsammans så kort tid har deras relation gått framåt med stormsteg. Nu har Chris friat till Katherine och paret planerar att gifta sig.

Annons

På Instagram meddelar Chris den glada nyheten.

Söta Katherine, jag är så glad att du sa ja! Jag ser så mycket fram emot att gifta mig med dig. Stolt över att modigt leva i tilltro med dig. Nu kör vi” skriver Chris på Instagram till en bild på dem båda i en omfamning.

Låtit sonen träffa Katherine

Chris och Katherine började sin kärleksaffär med en anspråkslös picknick-dejt i parken i Santa Barbara där Katherine bor. De har också allt som oftast synts på olika aktiviteter i Los Angeles där också Chris och Annas son Jack varit med.

– De är båda seriösa vad gäller förhållandet och hoppfulla om framtiden. Chris dejtar inte bara för att dejta, och inte Katherine heller. Hon är väldigt exalterad, säger en källa till People Magazine.

Även ex-frun Anna Faris är glad att Chris Pratt funnit kärleken igen.

– Jag och Chris jobbar väldigt hårt. Eftersom vi har Jack är den långsiktiga planen att se till att Jack är jätteglad, vilket gör oss jätteglada, har hon tidigare sagt. Anna Faris har också gått vidare efter skilsmässan och dejtar filmfotografen Michael Barrett.

För att se mer av det nyförlovade paret, klicka vidare i bildspelet:

Annons