TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Efter skandalen – nu satsar Clooney allt på säkerheten

14 aug, 2017 
AvHanna Svärd
Tidigare i sommar fick George Clooney nog när en fotograf tog sig in på hans privata tomt för att fota hans och hustrun Amals nyfödda tvillingar. Skådisen gick så långt att han stämde den franska tidning vilken bilden sedan publicerades i. Dessutom utlovade han åtgärder som i framtiden skulle hindra detta från att ske igen – åtgärder som nu är på plats.
Annons

George Clooney, 56, och hustrun Amal Clooney, 39, är noga med att skydda sina små tvillingar Ella och Alexander från media och nyfikna fans. Tidigare i sommar kunde vi rapportera om att en paparazzi trots detta, lyckats ta sig in på stjärnparets tomt i deras sommarhus i Italien – för att få en bild på de nyfödda bebisarna. Men fotografen som genomförde uppdraget och fick med sig en bild på tvillingarna, skulle snart få ångra sig. George Clooney valde nämligen att stämma alla som var inblandade i bilden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Inga misstag är tillåtna, fotograferna, företaget och magasinet kommer alla att åtalas enligt lagen. Det är vad säkerheten för våra barn kräver, ska Clooney ha sagt efter händelsen.

Och inte nog med det, den upprörde skådespelaren hotade också med att vidta nya säkerhetsåtgärder – något som nu blivit verklighet, skriver Closer Weekly.

Dels har paret anlitat vakter som ska övervaka deras hem i Los Angeles, Storbritannien och Italien. De har också ordnat videoövervakning, skottsäkra väggar, så kallade “panic rooms” och källarbunkrar.

Annons

Förutom att paret vill skydda sina barn, har Amal dessutom fått anledning att oroa sig för sin egen säkerhet på senaste tiden. Efter att hon försvarat den förre presidenten Mohammed Nasheed, genom hennes jobb för mänskliga rättigheter, har hon fått motta hot. Men enligt en källa till Closer Weekly, är barnens säkerhet det som oroar henne allra mest.

–Amal är redan orolig för deras säkerhet, vilket har blivit värre sedan hon födde dem, säger källan som fortsätter:

– Den senaste incidenten har verkligen tagit hårt på henne och George. De är fast beslutna att göra vad som än krävs för att skydda tvillingarna och de har sagt till deras säkerhetsrådgivare att pengar inte är ett problem när det kommer till att försäkra sig om deras säkerhet.

Foto: IBL

Annons