Efter skandalen – Hugh Hefners ex Kendra Wilkinson skiljer sig

Efter skandalen – Hugh Hefners ex Kendra Wilkinson skiljer sig

En gång i tiden var Kendra Wilkinson, 32, en av Playboy-chefen Hugh Hefners flickvänner. Hon lämnade dock Playboy-huset i Los Angeles och sedan 2009 är hon gift med Hank Baskett, 35. De två har barnen Hank IV, 8, och Alijah, 3 – men de senast fyra åren har deras äktenskap skakats om makens otrohetsaffär.

När Kendra var gravid i åttonde månaden uppdagades det att Hank var otrogen. De två har förvisso försökt att kämpa på, men nu säger flera vänner till bland annat People att relationen sprungit rakt in i väggen.

– De har vuxit ifrån varandra, speciellt när hon var i Las Vegas. Han skulle besöka henne och hon skulle åka hem en gång i veckan, men det tog hårt på dem, säger en vän.

Kendra har kommit till en punkt då hon börjat fasa ut Hank ur sitt liv.

– Hon fokuserar på barnen och ser till att de har det bra. Hon går på promenader, tränar, gör massor av pilates och försöker vara hälsosam. Hon spenderar också mycket tid med sina vänner och har fått stöd av dem. De försöker få henne att tänka på annat än den äktenskapliga katastrofen, säger vännen.

Kendra och Hanks relation består nu enbart av att de kommunicerar om barnen.

– De talar fortfarande med varandra, men det är mest för barnens skull. Det är viktigt för dem att det inte traumatiserar barnen. De försöker sitt bästa att separera värdigt.

Kendra Wilkinson var tidigare flickvän till Hugh Hefner. 

Sedan nio år är hon gift med Hank Baskett. 

Hank var dock otrogen mot Kendra för fyra år sedan när hon var höggravid. 

Nu uppger vänner till Kendra att separationen är ett faktum. 

FOTO: Ibl

FRÅN FÖRSTASIDAN