LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Efter sexmissbruket – ”Californication”-stjärnan är ihop med 33 år yngre kvinna

13 dec, 2017 
AvJoakim Almén
”Californication”-stjärnan Hank Moody... Förlåt skådespelarestjärnan David Duchovny har träffat en ny kvinna – den 33 år yngre ex-fotbollsspelaren Monique Pendleberry.
Annons

David Duchovny, 57, är mest känd för sina två största serieroller – den som agent Fox Mulder i den konspiratoriska mystikserien ”Arkiv X” och den som den avdankade författaren och notoriska kvinnokarlen Hank Moody i ”Californication”.

Och även om Duchovny är tätt förknippad med båda rollerna så verkar hans privatliv mer vara likt Moodys i ”Californication” än Mulders i ”Arkix X”. Han har bland annat legat inne på behandling för sexmissbruk, något det rapporterades om i hyfsat frekvent takt för några år sedan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu verkar han ha träffat en ny tjej, på ett sätt som påminner väldigt mycket om Hank Moodys typiska sätt att träffa en person av det andra könet på – på en juicebar i Malibu, Los Angeles. Det är ex-fotbollsspelaren Monique Pendleberry, 24, som enligt uppgifter är tillsammans med Duchovny, skriver tidningen Daily Mail.

De båda blev nyligen fotograferade under inspelningen av nästa säsong av ”Arkiv x” i Vancouver. På bilderna ser det definitivt ut som att paret har tycke för varandra – David går ledigt i hoodie med armen över Moniques axel. Enligt uppgifter från Pendleberrys farbror ska Monique, som tidigare var fotbollsstjärna på collegenivå, ha introducerat David för hennes föräldrar, även om de då ska ha sagt att de ”bara var vänner”. De ska också åkt på roadtrip över Nordamerika tillsammans sedan de träffades tidigare i år.

Duchovny var tidigare gift med skådiskollegan Tea Leoni, 51. Det forna paret gifte sig 1997. Drygt elva år senare separerade paret då Duchovny var otrogen, och lades därefter in på en klink för sexmissbrukare. Trots försök att reparera relationen separerade de slutligen 2011 – skilsmässan genomfördes tre år senare. Tillsammans David och Tea de dottern Madelaine, 18, och sonen Kyd, 15.

Annons