Efter Pink – hon är världens vackraste kvinna 2019

Jennifer Garner 2019

Varje år utser People världens vackraste kvinna. Enligt den amerikanska tidningen är Jennifer Garner vackrast i världen 2019.
Slå på ljud

I fjol var det Pink, 39, och 2017 Julia Roberts, 51. Varje år gör tidningen People en lista över de vackraste kvinnorna och i år har de utsett skådisen Jennifer Garner, 47, till världens vackraste kvinna. Jennifer slog igenom stort då hon hade huvudrollen i tv-serien Alias under 00-talet, var gift med Ben Affleck, 46, mellan 2005 och 2015 och fick med honom de tre barnen Violet, 13, Seraphina, 10, och Samuel, 7.

Jennifer Garner

Jennifer Garner har utsetts till världens vackraste kvinna av People.

I tidningen berättar Jennifer att hemligheten bakom hennes skönhet inte på något sätt är botox eller anti-rynkkrämer utan att hon har en bra självkänsla:

– Jag var aldrig någon av de söta eller snygga tjejerna, men jag var heller aldrig särskilt orolig över hur jag såg ut och har aldrig sett mig själv som attraktiv. Det har inte funnit i min värld. Men jag mådde bra med vem jag var. Det är det som är viktigast.

Hennes föräldrar uppmuntrade henne också till att ha den inställningen så gott de kunde:

– Utseende var inget vi brydde oss om i min familj. Jag tror aldrig mina föräldrar sa till mig ”vad söt du är” så det var inget jag någonsin tänkte på.

Bryr sig sällan om hur hon ser ut

Jennifer Garner säger att hon dessutom väldigt sällen klär upp sig utan mest går klädd i det hon kallar hennes uniform, träningskläder eller jeans, sneakers och en tröja. Hon är dock glad över att få utmärkelsen. Något inte alla hennes föregångare har varit.

Sandra Bullock, 54, har berättat om sin egen reaktion då hon utsågs till världens vackraste kvinna av People 2015:

– Jag sa bara ”det är urlöjligt”.

Skådisen förklarade att detta berodde på att hon tycker att riktig skönhet kommer inifrån:

– Sann skönhet är tyst. Speciellt i den här staden. Det är så svårt att inte säga ”åh, jag måste se ut på det där sättet”. Nej, var i stället en bra människa, en bra mamma, låt någon som verkar ha bråttom gå före dig. De människor jag tycker är vackrast är de som inte försöker.

LÄS OCKSÅ: Jennifer Garner talar ut efter skilsmässan: ”Inte dejtat på två år”

LÄS OCKSÅ: Sandra Bullocks respons på att bli utsedd till världens vackraste: ”Det är urlöjligt”

FOTO: TT

SENASTE NYTT!