Efter otrohetsskandalen – Tristans relation till dottern

khloe Kardashian med sin dotter True

Tidigare i år gick Khloé Kardashian och Tristan Thompson skilda vägar efter två uppmärksammade otrohetsskandaler. Khloé vill ändå att Tristan ska finnas i deras dotters liv men Tristan verkar prioritera annat just nu.

Det har varit en hel del drama i familjen Kardashian den senaste tiden. Bland annat var Khloé Kardashians, 34, pojkvän Tristan Thompson, 27, otrogen mot henne vid två tillfällen. Nu senast med Kylie Jenners, 21, bästa vän, Jordyn Woods, 21.

I februari kom det fram att Tristan kysst Kylies bästa vän på en fest i Los Angeles. När Khloé sedan fick reda på det konfronterade hon både pojkvännen och Jordyn om händelsen och båda erkände att ryktena stämde, vilket var droppen för Khloé som gjorde slut med Tristan.

Annons: Känns ditt hår torrt och slitet? Hos Hårkontroll hittar du allt du behöver för att skapa ditt drömsvall!

En nära källa till det forna paret har berättat för Hollywoodlife att Tristan beter sig som att ingenting har hänt och bryr sig inte om vad Khloé anklagar honom för. Källan berättar även att Tristan har betett sig helt normalt och inte försökt att vinna tillbaka Khloé.

Prioriterar bort dottern

Efter att Jordyn Woods brutit tystnaden om otrohetsskandalen med Tristan i ett avsnitt av Red Table Talk har inte Tristan träffat sin elva månader gamla dotter True, som han har tillsammans med Khloé.

Uppgiftslämnaren berättar att Khloé vill att Tristan ska vara en del av Trues liv även om situationen mellan dem inte är den bästa, men det verkar inte vara på hans prioriteringslista.

Det är dock inte bara Khloé och Tristan som har problem utan även Kylie och rapparen Travis Scott, 26. De har ettåriga dottern Stormi tillsammans och under de senaste veckorna har otrohetsrykten florerat i sociala medier.

TMZ rapporterade att Kylie Jenner anklagat sin pojkvän Travis Scott för att han ska ha varit otrogen mot henne. Dock svarade han TMZ med att neka till dessa anklagelser.

LÄS MER: Khloé Kardashians vändning i otrohetsdramat: ”Tristans fel”

LÄS MER: Kylie Jenner försvarar Jordyn efter otrohetsdramat mot Khloé

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN