LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Efter nya relationen: Selena Gomez erkänner saknaden efter Justin Bieber

08 jul, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Selena Gomez saknar Justin Bieber
Selena Gomez berättar öppet om saknaden efter Justin Bieber nu när han gått vidare med Hailey Baldwin, men hon vet att de är bättre isär.
Annons

Justin Bieber, 24, har minst sagt flyt när det kommer till kärlek och tjejer. Det var i vintras som han och ex-flickvännen Selena Gomez, 25, återförenades och fick alla att tro att det var för evigt den här gången, men så var inte fallet. För så sent om i juni dök Justin upp med ännu en gammal kärlek – supermodellen Hailey Baldwin, 21, och Selena verkar därmed vara ett minne blott.

Men tvärtom är det för sångerskan som nu verkar sakna Justin när han gått vidare med supermodellen och det har enligt den amerikanska sajten Hollywood Life tagit hårt på henne.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Selena är väldigt medveten om att Justin och Hailey hänger igen, och såklart gör det ont. Hon har fortfarande väldigt djupa känslor för Justin. Det är smärtsamt för henne att se att han är med Hailey igen, men det är vad det är, säger en av hennes vänner till sajten.

Men trots saknaden och att det smärtar att se Justin tillsammans med Hailey så vet Selena innerst inne att det här är vad som är bäst för henne. Att hon och Justin inte mår bra av att vara tillsammans.

Annons

– Selena har kommit så långt det senaste året, hennes operation och återhämtning har varit en känslomässig berg-och dalbana. Selena väntade sig att vara känslosam direkt efter operationen, men hon var inte förberedd på att vara det en längre tid. Så det senaste året har varit väldigt känsligt, säger en av Selenas nära vänner till sajten Hollywood Life.

Att hon då tacklades med både sin psykiska och fysiska hälsa, samtidigt som Justin kom och rörde om hennes känslor blev helt enkelt för mycket för stjärnan.

– Självklart saknar Selena Justin, de har ju ett speciellt band eftersom att de var tillsammans så länge, säger vännen.

Och att nu se Justin med någon annan får henne att inse att de är bättre isär än tillsammans.

– Hon vet att de är bättre isär. När allt kommer omkring så kan hon inte hantera all stress och drama längre. Efter operationen lovade Selena sig själv att hon skulle sätta sitt eget välmående i första hand oavsett vad, och det står hon verkligen fast vid, avslutar vännen.

FOTO: Ibl

Annons