Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter nya relationen: Selena Gomez erkänner saknaden efter Justin Bieber

Selena Gomez saknar Justin Bieber

Selena Gomez berättar öppet om saknaden efter Justin Bieber nu när han gått vidare med Hailey Baldwin, men hon vet att de är bättre isär.

Justin Bieber, 24, har minst sagt flyt när det kommer till kärlek och tjejer. Det var i vintras som han och ex-flickvännen Selena Gomez, 25, återförenades och fick alla att tro att det var för evigt den här gången, men så var inte fallet. För så sent om i juni dök Justin upp med ännu en gammal kärlek – supermodellen Hailey Baldwin, 21, och Selena verkar därmed vara ett minne blott.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Men tvärtom är det för sångerskan som nu verkar sakna Justin när han gått vidare med supermodellen och det har enligt den amerikanska sajten Hollywood Life tagit hårt på henne.

– Selena är väldigt medveten om att Justin och Hailey hänger igen, och såklart gör det ont. Hon har fortfarande väldigt djupa känslor för Justin. Det är smärtsamt för henne att se att han är med Hailey igen, men det är vad det är, säger en av hennes vänner till sajten.

Men trots saknaden och att det smärtar att se Justin tillsammans med Hailey så vet Selena innerst inne att det här är vad som är bäst för henne. Att hon och Justin inte mår bra av att vara tillsammans.

– Selena har kommit så långt det senaste året, hennes operation och återhämtning har varit en känslomässig berg-och dalbana. Selena väntade sig att vara känslosam direkt efter operationen, men hon var inte förberedd på att vara det en längre tid. Så det senaste året har varit väldigt känsligt, säger en av Selenas nära vänner till sajten Hollywood life.

Att hon då tacklades med både sin psykiska och fysiska hälsa, samtidigt som Justin kom och rörde om hennes känslor blev helt enkelt för mycket för stjärnan.

– Självklart saknar Selena Justin, de har ju ett speciellt band eftersom att de var tillsammans så länge, säger vännen.

Och att nu se Justin med någon annan får henne att inse att de är bättre isär än tillsammans.

– Hon vet att de är bättre isär. När allt kommer omkring så kan hon inte hantera all stress och drama längre. Efter operationen lovade Selena sig själv att hon skulle sätta sitt eget välmående i första hand oavsett vad, och det står hon verkligen fast vid, avslutar vännen.

Hailey Baldwin och Justin Bieber ryktas vara ett par igen efter att ha setts ihop vid en pool i Miami.

Hailey sågs bland annat torka av Justin med en handduk.

Visst ser de ut att vara mer än vänner?

Hon såg även pilla i artistens hår.

Dagen innan poolhänget gick de i kyrkan tillsammans. Först hoppade Justin Bieber ut ur bilen...

... Och sedan kom Hailey.

Hailey Baldwin var tidigare tillsammans med den kanadensiska sångaren Shawn Mendes.

Selena Gomez har tidigare varit tillsammans med Justin Bieber

LÄS OCKSÅ: Justin Bieber i triangeldrama – har snott Hailey Baldwin från Shawn Mendes

LÄS OCKSÅ: Efter uppbrottet från Justin Bieber – Selena Gomez ord till stjärnan: ”Älskar dig”

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!