Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Efter nya skönhetsingreppen – Rodrigo Alves till Eurovision

08 feb, 2019 
Rodrigo Alves klar för Eurovision song contest 2019
Den mänskliga Ken-dockan Rodrigo Alves satsar helhjärtat på musikkarriären. Nu berättar han om den senaste framgången.
Annons

Under torsdagen var Rodrigo Alves, 35, även kallad den mänskliga Ken-dockan, med i det brittiska morgonprogrammet This Morning. I detta berättade han bland annat att han precis har genomgått sin 70:e skönhetsoperation. Rodrigo har gjort ett namn för sig genom att lägga sig under kniven med jämna mellanrum och korrigera sitt utseende.

 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu har han bland annat genomgått ännu ett ansiktslyft, ögonlyft samt korrigerat sin näsa så att han återigen kan andas genom den. Den mänskliga Ken-dockan har nu spenderat över 600 000 brittiska pund, motsvarande över sju miljoner kronor, på ingrepp.

Men att låta sig opereras är inte Rodrigos enda passion i livet just nu. Han har nämligen bestämt sig för att satsa på en musikkarriär. I december berättade han att han om sina drömmar:

– Jag kommer att ge ut min alldeles egna poplåt och jag satsar på att få vara med i Eurovision nästa år. Jag satsar på min sångkarriär, vill ge ut mer egen musik, resa över hela jordklotet, sjunga och dansa.

Annons

Rodrigo Alves satsar på musikkarriären

 

Under morgonens intervju med This Morning kunde han äntligen avslöja den glada nyheten – Rodrigo kommer att uppträda i Eurovision. Han ska däremot inte delta i själva tävlingen, men han kommer att medverka i öppningsnumret.

”Jag har alltid vågat drömma och med hjälp av hårt slit och målmedvetenhet har jag kunnat förverkliga de flesta. Årets Eurovisiontema är just ”våga drömma” och jag är väldigt tacksam för att jag får vara en del av det i Tel Aviv i år.”, skriver han i ett inlägg på Instagram.

Nu hyllas han av sina fans i kommentarsfältet:

”Imponerande”, skriver en följare.

”Nu blev jag taggad på Eurovision”, skriver en annan.

https://www.instagram.com/p/BtlxJ7vFTL3/

FOTO: TT/KEN MCKAY

Annons