Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter nya skönhetsingreppen – Rodrigo Alves till Eurovision

Rodrigo Alves klar för Eurovision song contest 2019

Den mänskliga Ken-dockan Rodrigo Alves satsar helhjärtat på musikkarriären. Nu berättar han om den senaste framgången.

Under torsdagen var Rodrigo Alves, 35, även kallad den mänskliga Ken-dockan, med i det brittiska morgonprogrammet This Morning. I detta berättade han bland annat att han precis har genomgått sin 70:e skönhetsoperation. Rodrigo har gjort ett namn för sig genom att lägga sig under kniven med jämna mellanrum och korrigera sitt utseende.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

 

Nu har han bland annat genomgått ännu ett ansiktslyft, ögonlyft samt korrigerat sin näsa så att han återigen kan andas genom den. Den mänskliga Ken-dockan har nu spenderat över 600 000 brittiska pund, motsvarande över sju miljoner kronor, på ingrepp.

Men att låta sig opereras är inte Rodrigos enda passion i livet just nu. Han har nämligen bestämt sig för att satsa på en musikkarriär. I december berättade han att han om sina drömmar:

– Jag kommer att ge ut min alldeles egna poplåt och jag satsar på att få vara med i Eurovision nästa år. Jag satsar på min sångkarriär, vill ge ut mer egen musik, resa över hela jordklotet, sjunga och dansa.

Rodrigo Alves satsar på musikkarriären

 

Under morgonens intervju med This Morning kunde han äntligen avslöja den glada nyheten – Rodrigo kommer att uppträda i Eurovision. Han ska däremot inte delta i själva tävlingen, men han kommer att medverka i öppningsnumret.

”Jag har alltid vågat drömma och med hjälp av hårt slit och målmedvetenhet har jag kunnat förverkliga de flesta. Årets Eurovisiontema är just ”våga drömma” och jag är väldigt tacksam för att jag får vara en del av det i Tel Aviv i år.”, skriver han i ett inlägg på Instagram.

Nu hyllas han av sina fans i kommentarsfältet:

”Imponerande”, skriver en följare.

”Nu blev jag taggad på Eurovision”, skriver en annan.

https://www.instagram.com/p/BtlxJ7vFTL3/

LÄS MER: Rodrigo Alves förbereder sig inför Eurovison Song Contest

LÄS MER: Chocken: Här grips mänskliga Ken-dockan Rodrigo Alves

FOTO: TT/KEN MCKAY

FRÅN FÖRSTASIDAN