TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Nya romansryktet mellan Kendall Jenner och Harry Styles

12 dec, 2018 
AvSarah Mansouri
Rykten om romans mellan Kendall Jenner och Harry Styles efter ett mystiskt kärleksbrev
Kendall Jenner brukar oftast vara väldigt privat med vad som pågår i hennes kärleksliv. Men nu har hon delat med sig av ett kärleksbrev någon skickat till henne och fansen spekulerar kring om det är Harry Styles som ligger bakom det.
Annons

Amerikanska supermodellen Kendall Jenner, 23, är van vid att stå i rampljuset, vilket hon gjort sedan hon var bara barnet och medverkade i familjens realityserie Keeping up the with the Kardashians. Hon valde dock att hoppa av programmet för att satsa på modellkarriären men har inte slutat uppmärksammas för det.

Stjärnan är känd för att vara tystlåten när det kommer till hennes kärleksliv och rykten kring vem hon dejtar har gått varma vid olika tidpunkter. Därför blev många extremt förvånade när Kendall häromdagen gav sina följare en privat inblick på hennes Instagram Story – hon delade med sig av ett handskrivet kärleksbrev som någon skickat till henne.

”Kära Kendall, vi må vara mil ifrån varandra men min kärlek till dig växer sig starkare och starkare för varje minut. Mina innersta känslor är ren kärlek för dig. Jag kommer att älska dig till döden skiljer oss åt. Just nu dödar det här avståndet mig, men i mitt hjärta vet jag att ingenting skulle kunna skilja på oss. Vi är förenade till en för alltid, kropp och själ, och jag vill att du ska veta att jag älskar dig från den djupaste delen av mitt hjärta. Kärlek, [Censurerat]”, skriver den mystiska beundraren i brevet.

Annons

Fansen går loss bland olika teorier

Ryktena har florerat under veckan kring vem den mystiska sändaren av kärleksbrevet är och det är spekulationer kring alla möjliga av supermodellens kändis-ex.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det vi vet är att Kendall just nu dejtar basketstjärnan Ben Simmons, 22, och paret lever faktiskt just nu i en distansrelation. Han är baserad i Philadelphia för sin basketsäsong samtidigt som Kendall är i Los Angeles för det mesta om hon inte reser i jobbet. Men med tanke på den handstil som Ben har uppvisat tidigare så matchas inte den med handstilen på kärleksbrevet, enligt den amerikanska sajten X17 Online.

En annan kandidat som fans spekulerar kring är den före detta One Direction-medlemmen Harry Styles, 24. De unga tu rapporterades dejta 2013, men nekade till det. Två år senare sågs de äta middag tillsammans i Karibien över nyårshelgen och det var oklart om det var en romantisk middag eller bara en vänskaplig sådan.

Annons

Men nu i veckan befann sig Kendall på British Fashion Awards och senast hon var där var 2014 – då fotograferades hon tillsammans med Harry. Det har skiljt sig åt mellan olika tidningar och sajter som har jämfört Harrys handstil med kärleksbrevet. Flera hävdar att det inte kan vara Harry som skrivit brevet, eftersom att handstilen skiljer sig allt för mycket.

Samtidigt skriver sajten X17 Online att en slug Internet-detektiv har gått igenom Harrys Instagramsida och har hittat en handskriven lapp från ett inlägg 2015 och den ska vara väldigt lik den i brevet.

Men efter rykten, nyfikenhet och spekulationer visade sig att Kendall har lurat oss alla! Några timmar efter den första Instagram storyn med kärleksbrevet, la hon upp en till där hon avslöjade att brevet inte var från något ex eller pojkvän, utan från fotograferna Mer Alas och Marcus Piggott som hon tidigare har jobbat med.

FOTO: Andrew H Walker, IBL / David Fisher, IBL

Annons