Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter misshandelsdramat – Johnny Depps motattack på Amber Heard

Johnny Depp anmäler Amber Heard för misshandel

Skilsmässodramat mellan Johnny Depp och Amber Heard fortsätter. Nu anklagar Johnny exfrun för att ha slagit honom i ansiktet under tiden de var gifta.

Stämningen är fortfarande frostig mellan exmakarna Johnny Depp, 55, och Amber Heard, 32, efter skilsmässan 2016. Paret hann bara vara gifta i 15 månader innan Amber lämnade in en skilsmässoansökan. Strax därefter anklagade hon Johnny för att ha misshandlat henne vid ett flertal tillfällen. Men Johnny förnekade allting.

Nu vänder Johnny det hela mot sin exfru i stället och menar att det var hon som misshandlade honom. Därför anmäler han henne för misshandel. Enligt Johnny ska Amber ha slagit honom två gånger i ansiktet för att han kommit för sent till hennes födelsedagsfest, skriver tidningen The Mirror.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Enligt tidningen står det i anmälan att Amber ska ha ”börjat kritisera” Johnny efter att gästerna hade gått. Hon ska då ha blivit våldsam och börjat slå Johnny i ansiktet.

Johnny hävdar att han försvarat sig själv genom att ta tag i Ambers armar för att stoppa hennes slag och sagt åt henne att sluta. Efter det ska han ha lämnat rummet och bett henne att inte följa efter honom.

Amber Heards advokat har läst igenom anmälan och menar att anklagelserna är helt befängda.

– Dessa påståenden är helt falska. Man behöver bara läsa den senaste Rolling Stone-artikeln om Johnny Depp och rättegången mot honom för att förstå hans sinnestillstånd, säger advokaten.

I intervjun i Rolling Stone berättade Johnny Depp om tiden efter han anklagats för misshandel. Då öppnade han upp om att han aldrig mått sämre än han gjorde då.

– Jag var så lågt nere som jag någonsin kunnat vara. Nästa steg var “du kommer hamna någonstans med dina ögon öppna och du kommer lämna platsen med dina ögon stängda, säger han till tidningen.

Johnny Depp berättade vidare att han även hamnade i ett djupt alkoholmissbruk.

– Jag hällde i mig en vodka varje morgon och började skriva tills tårarna fyllde mina ögon och jag inte kunde se sidorna längre. Jag försökte förstå vad jag har gjort för att förtjäna det här. Jag har försökt vara snäll mot alla, hjälpa alla, vara sann mot alla. Sanningen är det viktigaste för mig.

LÄS OCKSÅ: Johnny Depp pekas ut som dödssjuk: ”Jag kämpar inte”

LÄS OCKSÅ: Så får du fina fötter i sommar – test av fotcrème och andra tips!

Foto: Stella Pictures

FRÅN FÖRSTASIDAN