Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Efter misshandeln av gravida frun – Nicholas Cages son stämd på halv miljon

19 maj, 2018 
AvOla Brising
Nicolas Cages son Weston Coppola Cage har stämts av sin exfru Danielle Cage.
Nicolas Cages son Weston Coppola Cage har redan besöksförbud och får inte komma nära exfrun Danielles hem. Nu stämmer hon dessutom Weston på 460 miljoner kronor!
Annons

Tragiskt nog har den före detta Black Metal-sångaren och skådisen Weston Coppola Cage, 27, gått i sin kände far Nicholas Cages, 54, spår inte bara vad gäller yrkesval utan även i att misshandla sina kvinnor. Redan för sju år sedan greps han för misshandel av sin första fru Nikki Williams, 29, i samband med deras skilsmässa.

Efter det fick Weston ihop det, och gifte om sig, med sin egen agent Danielle Cage, 28, som han fick sönerna Lucien, 3, och Sorian, snart 2, med, men även Danielle fick stryk. Han lämnade henne för sin senaste kärlek, den fem år äldre lyxmäklaren Hila Aronian, 33, 2016 då Danielle var höggravid med Sorian.

Det var en tumultartad skilsmässa. Danielle hävdade att hon blev slagen även då hon var gravid med yngste sonen och det tog inte lång tid innan hon fick enskild vårdnad om bägge barnen. Något inte Weston verkar bry sig så värst mycket om. För fast han har rätt att umgås med Lucien en dag i veckan även efter att han fick utökat besöksförbud i fjol har den tidigare frontfiguren i Black Metal-bandet Eyes Of Noctum enligt vad Danielle säger till sajten Radar Online bara träffat Lucien en enda gång hela det senaste året.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Istället för att bry sig om sina barn valde Weston att den 28 april i år gifta sig för tredje gången och fokusera helt på Hila som han kallar sin själsfrände. Något som bara gjort Danielle än mer förbannad. Enligt Radar Online väljer hon nu att stämma exmaken på drygt 460 000 kronor för sina advokatkostnader under skilsmässan. I den stämningsansökan som är inlämnad till rätten skriver Danielle att hon varken har någon utbildning eller något fast jobb, att hennes enda arbetslivserfarenhet innan hon blev mamma, förutom att vara agent åt Weston, är ett kortare servitrisjobb på ett fik.

Weston Coppola Cage är så klart fly förbannad. Med största sannolikhet skulle han slå exfrun igen om det inte vore för att han åker direkt in i fängelse utan att passera Hollywood om han så mycket som kröker ett hårstrå på hennes huvud. Sedan skilsmässan tvingas han nämligen redan betala 70 000 kronor i månaden i underhåll till henne och barnen.

Annons

Saken är dock den att Weston Coppola Cage inte har råd att göra bort sig igen. Efter att i över tio års tid ha hankat sig fram som b-skådis och bara fått mindre biroller i nästan alla sin kände fars filmer har Weston Coppola Cage äntligen både fått en huvudroll i lågbudgetfilmen Get gone med premiär 2019 och en stor roll i kommande tv-serien Paradise lake som inte har börjat spelas in ännu.

FOTO: IBL, Instagram

Annons