Efter Luke Perrys bortgång – dotterns första ord om sorgen

Luke Perry och dottern Sophie Perry

I måndags avled Luke Perry efter att ha drabbats av en massiv stroke. Nu berättar dottern Sophie Perry om de svåra känslorna i ett inlägg på Instagram.

På onsdagsmorgonen den 27:e februari drabbades skådespelaren Luke Perry av en massiv stroke. En ambulans förde stjärnan till ett närliggande sjukhus och han låg sedan länge nedsövd. Hälsotillståndet var oklart, men Luke återhämtade sig aldrig och han gick slutligen bort måndagen den 4:e mars, endast 52 år gammal.

Annons: Upplever du ditt hår som torrt och skadat? Här är din räddning – inpackningen som återfuktar, ger lyster och motverkar frissigt hår!

Enligt Lukes talesperson var han omringad av sina nära och kära under den sista tiden i livet. På plats på sjukhuset var hans barn Jack Perry, 21, och Sophie Perry, 18, fästmön Wendy Madison Bauer, exhustrun Minnie Sharp, mamman Ann Bennett, styvfadern Steve Bennett, brodern Tom Perry, systern Amy Coder, samt Luke Perrys närmsta vänner.

Sophie Perrys starka inlägg

Igår kväll talade dottern Sophie ut om sorgen i ett inlägg på Instagram. Hon befann sig på en resa i Afrika när hon nåddes av beskedet att hennes pappa hade drabbats av en stroke och skyndade sig till honom. På Instagram skriver hon:

”Det är så mycket som har hänt i mitt liv den senaste veckan. Allt har hänt så snabbt. Jag kom hem från Malawi precis i tid för att kunna vara med min familj, och under de senaste 24 timmarna har jag fått en överväldigande mängd kärlek och stöd”

Hon fortsätter:

”Jag har inte möjlighet att svara på alla vackra och innerliga meddelanden, men jag ser dem, och jag uppskattar er alla för att ni skickar positiva tankar till mig och min familj. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga eller göra i denna situation, det är inte något som man får en lekton i att hantera, speciellt inte när allt sker offentligt. Så försök att härda ut tillsammans med mig och förstå att jag är tacksam för all kärlek. Jag är tacksam i tysthet”

Nästan 58 000 personer har redan visat sitt stöd genom att gilla Sophies inlägg och kommentarsfältet är fullt av empatiska kommentarer från hennes pappas fans samt egna vänner och bekanta.

Hela arvet går till de två barnen

Luke slog igenom som hårdingen Dylan McKay i TV-serien Beverly Hills 90210 under 90-talet. Tidigare i veckan kom uppgifter om att gänget från originalserien ska återförenas i tv-serien 90210. De som är aktuella för comebacken är Jason Priestley, 49, Tori Spelling, 45, Jennie Garth, 46, Ian Ziering, 54, Gabrielle Carteris, 58 och Brian Austin Green, 45. Luke Perry hade dock inte skrivit på något kontrakt för den nya serien. Istället var han aktuell som en av skådisarna i den populära Netflix-serien Riverdale.

Enligt uppgifter till sajten Radar Online har Luke Perry valt att lämna hela sitt arv och alla sina tillgångar till dottern Sophie och hennes storebror Jack.

LÄS OCKSÅ: Riverdale stoppas efter beskedet om Luke Perrys död

LÄS OCKSÅ: Beverly Hills-stjärnan Luke Perry död – blev 52 år gammal

FOTO: TT/Eric Gaillard, Instagram

SENASTE NYTT!