TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Efter lögnerna: Paris Hilton ställer in bröllopet med Chris

20 nov, 2018 
AvSarah Mansouri
Paris Hilton bryter sin förlovning med Chris Zylka
I början av året sa hon ja till att gifta sig, men nu är hotellarvingen och tv-profilen Paris Hilton singel igen efter att förlovningen med Chris Zykla har brutits.
Annons

Kärlekshistorien mellan Paris Hilton, 37, och skådisen Chris Zykla, 33, såg sitt ljus när de för första gången träffades på en efterfest för Oscarsgalan. Men inte förrän flera år efter det första mötet började paret dejta. US Weekly rapporterar att det var i februari förra året som Paris offentliggjorde relationen via sin Instagram och två månader senare syntes de på röda mattan tillsammans för första gången, när säsong fyra av Chris serie The Leftovers hade premiär.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Så ungefär ett år efter att de offentliggjort sin relation åkte paret på en nyårsresa till Aspen, Colorado, och i början av januari i år gick Chris ner på knä och ställde den stora frågan. TMZ har publicerat foton från den sagolika förlovningen som ägde rum uppe på ett snötäckt berg med vacker utsikt där både Paris och Chris ser superlyckliga ut.

I ett Instagraminlägg bara några dagar innan förlovningen deklarerade Paris Hilton kärleken för sin pojkvän:

Annons

“Aldrig på en miljon år hade jag kunnat tro att jag skulle hitta någon så fullständigt perfekt för mig. Någon som skulle kunna göra mig gladare än vad jag någonsin hade kunnat drömma om att vara. Någon som på djupet skulle beröra mitt liv och ge mig en helt ny anledning till att andas. Men sedan hittade jag dig och insåg att allt som jag hade förväntat mig att du skulle vara, inte ens går att jämföra med hur otroligt fantastisk du är..”

US Weekly rapporterar att Paris i februari avslöjade att hon njöt av att leta efter bröllopsklänningar och en månad senare sa hon att hon aldrig varit ifrån sin fästman i mer än ett par timmar, utan att de tillbringade dygnet runt med varandra.

Men så i augusti berättade paret att de skulle skjuta upp bröllopet. Båda hade mycket arbete och menade att det helt enkelt inte fungerade att klämma in ett bröllop när det var tänkt från början.

Paris sa att hon inte ville påskynda något sådant stort utan ville att det skulle bli ett perfekt bröllop:

Annons

– Jag vill kunna lämna direkt mitt bröllop och åka direkt till min smekmånad. Jag vill inte bara skynda tillbaka till jobbet efter den mest speciella dagen i mitt liv, sa hon till US Weekly.

Bär fortfarande förlovningsringen

Men så i början av veckan avslöjade Paris att kärlekshistorien med Chris var över. Under tisdagsmorgonen la hon upp ett foto på sig själv utklädd till Marilyn Monroe med ett sitt favoritcitat från stjärnan:

“Jag tror att allt händer av en anledning. Människor förändras så att du kan lära dig att släppa taget. Saker går fel så att du ska uppskatta dem när de går rätt. Du tror på lögner så till slut lär du dig att inte lita på någon annan än dig själv. Och ibland faller bra saker isär så att bättre saker kan falla tillsammans.”

Flera har nu reagerat på att stjärnan menar att Chris ljugit för henne och då kanske till och med varit otrogen.

Det är inte första gången som tv-profilen har varit med om en förlovning som inte gick som det var tänkt. 2001 förlovade hon sig med modellen Jason Shaw, men förhållandet höll inte mer än ett år. 2005 var det dags igen med den grekiske miljardären och namnen Paris Latsis, 35, men även den förlovningen bröts.

Enligt källor till TMZ har Paris Hilton inte accepterat helt att förlovningen med Chris Zykla är bruten då hon fortfarande bär den exklusiva förlovningsringen till ett värde av 18 miljoner kronor!

FOTO: IBL

Annons