Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter kryptiska orden – fansen tror att Nicki Minaj är gravid

Fansen misstänker att Nicki minaj väntar barn

Nicki Minaj har fått utstå en kritikstorm efter att hon avslöjade romansen med kontroversielle pojkvännen Kenneth Petty. Nu spekulerar fansen i om artisten redan är gravid med nya kärleken.

I början av december gick artisten och rapparen Nicki Minaj, 36, officiellt ut med hennes förhållande med den ryktande pojkvännen Kenneth Petty, 41, via sin Instagram. De åkte på en resa för att fira artistens födelsedag och hon såg väldigt lycklig ut på bilderna därifrån.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Men Nicki blev snabbt kritiserad av fansen efter att det har visat sig att den nya pojkvännen är dömd sexualförbrytare. Det är sajten OK Magazine som rapporterar att Kennet dömdes för ett våldtäktsförsök på en 16-årig flicka 1994. Han åtalades 1995 och dömdes till mellan 18 och 54 månader i statligt fängelse.

Flera har alltså reagerat starkt på Kenneths historia och flera har skrivit kritiska kommentarer till bilderna på den nya pojkvännen:

”Jag hatar att säga det, men efter att Nicki Minaj försvarade sin bror (sexualförbrytare) och 6ix9ine (sexualförbrytare), kan jag ärligt säga att jag inte är överraskad över att höra att hon nu försvarar hennes nya pojkvän – ännu en sexualförbrytare”, skriver en följare.

Nicki har inte svarat på spekulationerna kring Kenneths kriminella bakgrund men har däremot stängt av kommentarsfälten på sina bilder.

Dricker lag från inlagd gurka

Men trots kritiken har rapparen fortsatt bevisa att hon är upp över öronen förälskad i den nya pojkvännen. Och med det nya året har också nya rykten och spekulationer börjat gå bland fansen – denna gång handlar det om en eventuell graviditet.

Nyligen gjorde Nicki en Instagram story på henne själv där hon höll i en burk med inlagd gurka och i texten skrev hon:

”Lag från inlagd gurka till frukost”.

OK Magazine rapporterar att flera har reagerat på den här bilden med den konstiga måltiden – många fans är helt säkra på att Nicki är gravid.

”Försöker hon antyda att hon är gravid?”, frågade någon.

”Bäst att hon älskar lag från inlagd gurka och inte är gravid”, skrev en annan och en tredje skrev:

”Åh, du är GRAVID gravid.”

Men det är inte alla som är övertygade om att Nickis unika cravings egentligen tyder på något särskilt.

”Faller ni för det här skitsnacket? Det här ropet på uppmärksamhet?”, skrev en minst sagt oimponerad följare.

LÄS MER: Vill se ut som Nicki Minaj: Har opererat om sig för en halv miljon

LÄS MER: Stjärnan rasar efter romansavslöjandet mellan Eminem och Nicki Minaj

FOTO: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!