LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Efter infekterade traingeldramat: Ewan McGregor dumpad av älskarinnan

26 feb, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
I januari kom nyheten att den skotska skådisen Ewan McGregor separerar från hustrun sedan 22 år, Eve Mavrakis. Anledningen var att han funnit kärleken på nytt i "Fargo"-kollegan Mary Elizabeth Winstead. Men nu har Mary dumpat honom!
Annons

I början av året bekräftade Ewan McGregor, 46, och frun Eve Mavrakis, 51, det alla redan förstod var på väg att hända, att de skulle separera efter 22 år som gifta. Under våren i fjol hade nämligen den skotska skådisen fångats på intima bilder ihop med en annan kvinna, skådespelerskan Mary Elizabeth Winstead, 33, som spelar med honom i tv-serien “Fargo” och ryktesspridningen var igång.

Eve berättade i brittiska The Sun att skilsmässan var “upprörande”, men att hennes fokus mest låg på att deras fyra barn, Clara, Esther, Anouk och Jamyan, mådde bra. Dottern Esther spelade också in en emotionell låt där hon trycker dit sin otrogne pappa med textraden: “Jag vet inte om jag kan förlåta. Jag vet inte om jag kan”.

Men nu ser det ut som att Ewan har blivit dumpad av sin unga flickvän. Enligt en källa till Daily Mail är förhållandet slut.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är sorgligt för för bara ett år sedan var Ewan och hans fru i bra form och sen bestämmer han sig för att kasta bort allt för Mary. Nu ser det ut som att han har förlorat dem båda för gott, säger uppgiftslämnaren i tidningen.

FOTO: IBL

Annons