LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Efter inbrottet – Simon Cowells panikrum för 5,7 miljoner

23 apr, 2017 
Lina Linnros
Efter den läskig upplevelsen då en tjuv tagit sig in i Simon Cowells hus i London medan han och familjen låg och sov, sparar han inte in några pengar på säkerhet. Senaste tillskottet för familjen är ett panikrum för 5,7 miljoner kronor.
Annons

Det var i december 2015 när Simon Cowell, 57, sambon Lauren Silverman, 39, och sonen Eric, 3, låg och sov som inbrottet skedde. Trots redan installerad säkerhet i lyxvillan för över 400 miljoner kronor lyckades ändå tjuven Darren February, 33, bryta sig in genom altandörren.

– Det som skrämde mig mest med hela upplevelsen var att tjuvarna gick omkring i huset medan Eric sov. Jag kan inte ens tänka på vad som hade kunnat hända om de gått in i hans rum och hittat honom. Det är så himla skrämmande och ger mig fortfarande mardrömmar, säger Simon till Mirror.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Darren lyckades inte bara bryta sig in utan även stjäla smycken så som ringar, klockor och örhängen upp till ett värde av 11 miljoner kronor. Endas 10 dagar senare körde Darren på och dödade en motorcyklist. Nu avtjänar han ett åtta år långt fängelsestraff. Men detta verkar inte lugna musikmogulen som efter den traumatiska upplevelsen installerad alla slags säkerhets anordningar man kan tänka sig samt ett såkallat panikrum för 5,7 miljoner kronor.

– Mitt hus ser nu ut som något från Indiana Jones filmen “Jakten på den försvunna skatten”.

Det har gått två år sedan inbrottet och sonen Eric var knappt fyllda två år något som verkligen satt sina spår för Simons del.

– Hela händelsen har varit väldigt traumatisk och vi lever i ständig rädsla för att det kan hända igen men ännu värre.

Foto:

Annons