TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Efter gravidbeskedet – unga tv-mamman och pappan separerar

27 nov, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Hösten 2018 blev det officiellt att Catelynn och Tyler Baltierra från MTV:s Teen mom väntar barn igen, nu ska de separera.
I höstas blev det officiellt att Catelynn och Tyler Baltierra från MTV-serien Teen mom väntar barn igen. Nu har de flyttat isär.
Annons

I september kom det äkta paret Catelynn, 26, och Tyler Baltierra, 26, kända från MTV-serien Teen mom, med en glad nyhet – de väntar sitt tredje barn.

Paret har genom åren haft det ganska tufft. Deras första barn, dottern Carly, 9, fick de som 17-åringar, en graviditet som inte var planerad och som visades i MTV-serien 16 and pregnant. Catelynn och Tyler tog till sist det svåra beslutet att adoptera bort sin dotter redan som spädbarn.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men i januari 2015 fick paret återigen barn, dottern Novalee, 3, och livet blev ljusare för Catelynn och Tyler som också gifte sig samma år.

Och i år kom den glada nyheten att de blir föräldrar till en dotter i mars 2019.

Nu meddelar dock tv-paret att de gått isär enligt People.

– Graviditeten var väldigt oväntad eftersom vi har mycket att jobba på på vårt förhållande. Jag vet att Tyler har varit frustrerad i vårt äktenskap och har träffat en terapeut. Han har bestämt att han vill prova att leva isär en månad. Jag var knäckt till en början, men nu har jag själv börjat gå i terapi och är mer bekväm med idén, säger Catelynn Baltierra i spin off-serien Teen Mom OG, där man får följa de unga tv-mammor som var med i den första säsongen av 16 and pregnant.

Annons

”Vi vill inte skilja oss”

Catelynn ser ändå ljust på det hela, trots att hon väntar parets tredje barn.

– Vi har varit tillsammans så länge att man bara: ”Vem är du som person, när du är själv?”

Och Tyler håller med.

– Det är därför jag sa: “Jag vill leva isär.” Jag kände bara att det var bäst att ta upp det, tror jag.

När Catelynn däremot fick höra det sårade det henne enormt.

– Hoppar jag av lycka, nej. För stunden provocerade det mig, det rev upp sår, det var läskigt, det var tråkigt, det var sårande. Med sakerna jag har gått igenom, om någon säger att den vill lämna mig… känns det helt seriöst som att någon dött.

Catelynn och Tyler Baltierra är noggranna med att poängtera att ingen har träffat någon annan och att de inte har en tanke att göra det heller. Och de tänker inte skilja sig.

– Vi vill inte skilja oss, vi vill inte ha separata bankkonton eller ändra efter namn eller något annat galet. Giftermål är ett val. Fjärilarna i magen och lusten försvinner. Vi älskar fortfarande varandra och ibland får vi fortfarande fjärilar i magen när vi är ifrån varandra en lång stund, säger Catelynn Baltierra i Teen Mom OG.

FOTO: IBL, Instagram

Annons