Efter förlovningen – Jennifer Lopez fästman i otrohetsdrama

Jennifer Lopez poserar på röda mattan

Jennifer Lopez och Alex Rodriguez har precis förlovat sig på Bahamas. Nu ryktas det dock att Alex har gått bakom ryggen på Jennifer och varit otrogen.

Jennifer Lopez, 49, och basketspelaren Alex Rodriguez, 43, förlovade sig nyligen på vackra Bahamas efter att ha dejtat sedan mars 2017.

Annons: Upplever du ditt hår som torrt och skadat? Här är din räddning – inpackningen som återfuktar, ger lyster och motverkar frissigt hår!

Strax innan Alex gick ned på knä hyllade han sin blivande fru på Instagram:

”En själsfrände är inte någon som gör dig hel. Nej, en själsfrände är någon som inspirerar dig att göra dig hel. En själsfrände är någon som älskar dig med så mycket övertygelse, och så mycket hjärta, att det nästan är omöjligt att tvivla på din förmåga att bli den du alltid velat vara”.

Men nu anklagar sportprofilen Jose Canseco, 54, honom för att ha varit otrogen mot Jennifer med hans ex-fru Jessica Canseco, 46. Det inte första gången som Alex Rodriguez blir anklagad för att ha varit otrogen mot Jennifer, skriver Radar Online.

Hade ett förhållande i hemlighet

Tidigare har det kommit fram att Alex har skickat heta sms till fitness-modellen Lauren Hunter under den första tiden han dejtade Jennifer.

Lauren och Alex träffades för första gången på ett gym 2011, på den tiden han fortfarande dejtade Cameron Diaz, 46. Alex och Lauren fortsatte att hålla kontakten och skickade sex-sms till varandra fram till maj 2017 – fast han redan då hade inlett ett förhållande med Jennifer.

”Han sa till mig att han älskade mig, att han har älskat mig länge. Att vi borde gifta oss. Vi skulle bli ett power-par”, berättade Lauren.

Lauren berättade för The National Enquirer att Alex slutade prata med henne i maj, några månader efter att han hade börjat dejta Jennifer.

Äktenskapet med Alex kommer att bli Jennifers fjärde. Tidigare har hon varit gift med skådisen Chris Judd, 49, artisten Marc Anthony, 50 och skådespelaren Ojani Noa, 49.

LÄS MER: Jennifer Lopez förlovad med kärleken Alexander Rodriguez

LÄS MER: Efter tragedin – Glee-stjärnan Lea Michele har gift sig

FOTO: TT

SENASTE NYTT!