Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter flera månader: Beyoncé visar upp tvillingarna

Nu visar Beyoncé Knowles upp hennes och Jay Z tvillingar Rumi och Sir, som föddes 2017.

Beyoncé har tidigare valt att inte visa några bilder alls på tvillingarna Rumi och Sir, utan hållit dem borta från kameror. Men nu, helt plötsligt, visar hon upp dem!

Det har nu gått 18 månader sedan Beyoncé, 37, födde tvillingarna Rumi och Sir – hennes och rapparen Jay Z, 49, andra och tredje barn och syskon till storasyster Blue Ivy, 6. Men sångerskan har varit extremt återhållsam med att posta några bilder på barnen, däremot är hon inte lika restriktiv med Blue Ivy som till och med får följa med på vimmel!

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Men nyligen lät Beyoncé plåtas med barnen när familjen besökte Sydostasien. På bilderna syns Rumi och Sir leka i vattenbrynet i matchande kläder, bilder som senare lades upp på Beyoncés hemsida, enligt tidningen People.

Sist fansen fick en skymt av tvillingarna var i i augusti då de plåtades ”behind the scenes” under en omslagsfotografering med Beyoncé för tidningen Vouge.

En svår förlossning

Världen vet inte mycket om Rumi och Sir, förutom de få detaljer som tvillingföräldrarna själva gett media. För snart ett år sedan skojade Jay Z friskt om tvillingarna hos CNN’s Van Jones i januari.

– Vi befinner oss i en underbar tid just nu för de kan ju inte röra sig än, de bara sitter och gurglar, bara gurglar och du behöver inte…”vänta, vänta, vänta!”. Vi tänker njuta så lämge som möjligt tills det är dags för tvilingarna att börja gå för sen är det lugna är över, berättade han då.

Tvillingarnas födsel blev tuffare än familjen hade trott och på grund av komplikationer tvingades de stanna kvar på sjukhuset i Los Angeles en längre tid efter förlossningen.

Beyoncé hyllar maken Jay Z för att han hela tiden fanns där och gav henne det stöd hon behövde.

– Jag var i ett överlevnadstillstånd och förstod inte det förrän månader senare. I dag har jag ett band till de föräldrar som varit med om en liknande händelse, berättar hon i Vouge.

I flera veckor väntade Beyoncé med att visa upp tvillingarna för världen. Den största prioriteringen var att vårda barnen och se till att deras behov togs på allvar. Fansen fick tålmodigt vänta. Barnens hälsa var viktigare än fansens iver att få se dem, men nu när de är 1,5 år känner hon sig tryggare i att fansen får ta del av familjens privatliv.

LÄS MER: Nya videon på Beyoncé förbryllar fansen: ”På riktigt?!”

LÄS MER: Beyoncé-fansen rasar efter Ed Sheerans skämt på Instagram

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!