Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Efter fansens kritik: Nya bilderna på Kendall Jenner visar chockerande förändringen

06 apr, 2018 
Fansen spekulerar i att Kendall Jenner har följt i sina systrars fotspår och gjort flera skönhetsingrepp i ansiktet. Efter nya bilder på stjärnan hävdar nu en plastiskkirurg att hon gjort både läppar och andra delar av ansiktet.
Annons

Supermodellen och ”Familjen Kardashian”-stjärnan Kendall Jenner, 22, är den av systrarna i Kardashian-klanen som har fått utstå minst spekulationer i vilka skönhetsingrepp hon gjort och inte gjort. Fansen har flera gånger antytt på att hon är den i familjen som är mest ”naturlig”. Ja, tills nu. Efter en Instagram-bild på hennes ansikte undrar fansen: Har du börjat med fillers?

Vad har hänt med hennes läppar?”, skriver ett undrande fan bland kommentarerna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Läpparna måste ha fixats till på henne nu”, skriver en annan.

Hon själv har inte kommenterat påståendena. Men nu har nya bilder dykt upp på supermodellen och det har inte fått fansen att undra, tvärt om. På bilderna går hon omkring ler glatt i Paris. Men det är inte bara läpparna som nu sägs vara det enda som hon har fixat till.

Plastikkirurgen Dr. Anthony Youn, som inte har gjort ett ingrepp på Kendall eller någon annan av systrarna, men på många andra hävdar att hon har så kallade fillers i läpparna och även i både käkbenen och runt ögonen, skriver sajten Radar Online.

Annons

– Jag misstänker att hon har sprutat in en filler i läpparna som kallas för Juvéderm, säger han till sajten och fortsätter:

– Hennes ögonbryn har fått en helt annan form, de är böjda på ett annat sätt, vilket troligen är pågrund av botox.

Tidigare har hennes systrar, framför allt Kylie Jenner, 20, Kim Kardashian, 37, och Khloé Kardashian, 33, pekats ut som trogna besökare på plastikkliniker. Både när det gäller ingrepp i ansiktet så väl som kroppen. Där emot är det inte något som de själva bekräftar eller pratar öppet om.

Se de chockartade bilderna här:

Foto: IBL

Annons