Efter fängelsedomen – unga tv-mamman är gravid: "En chock"

Först förlorade hon vårdnaden om dottern Leah och dömdes till fem års fängelse. Nu meddelar Teen Moom-stjärnan Amber Portwood att hon är gravid med nya pojkvännen.

De unga tv-mammorna från MTV:s realityserie “Teen Mom” blev kända när de lät kamerateam följa deras tonårsgraviditeter. Trots diverse motgångar och kaos har de inte skrämts av familjelivet, utan fortsätter yngla av sig i rasande fart.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

Nu bekräftar Amber Portwood, 27, att hon väntar sitt andra barn. Till US Weekly erkänner hon att hon först blev “lite rädd” när hon fick reda på att hon var gravid, men att hon ser fram emot att ge dottern Leah, 8, ett lillasyskon.

– Jag satt ner och tänkte på det, och jag insåg att det var ett stort steg i mitt liv och att det faktiskt var något bra. Efter 30 minuter var jag riktigt glad, säger Amber.

Den lyckliga fadern är nya pojkvännen Andrew Glennon. De träffades när de spelade in “Marriage Boot Camp”, men då var Amber tillsammans med fästmannen Matt Baier.

– Efter den inledande chocken så var det inget annat än lycka och att bara njuta tillsammans med min pojkvän, säger Amber till sajten.

2011 förlorade Amber vårdnaden om dottern Leah till exet Gary Shirley på grund av sitt drogmissbruk. I samma veva dömdes hon till fem års fängelse, men släpptes efter 17 månader.

Dottern Leah har hon tillsammans med Gary Shirley.

LÄS OCKSÅ: Unga tv-mamman förlorar vårdnaden om sonen – igen

LÄS OCKSÅ: Kissies gravidavslöjande – programledaren hyllar henne: ”Väldigt modigt”

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!