TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Efter dödsfallet – Aniston tvingas lämna sitt hem

31 aug, 2017 
AvHanna Svärd
Skådespelerskan Jennifer Aniston har lämnat sitt hem i Bel Air i Los Angeles. Detta efter att en byggarbetare fallit och omkommit i närheten.
Annons

Jennifer Aniston, 48, har lämnat sitt hem i Bel Air i Los Angeles och checkat in på The Sunset Tower hotel. Men det handlar inte om någon avkopplande semestervistelse, utan det hela beror på en byggarbetsolycka i närheten av stjärnans hem. En 56-årig man har omkommit efter att ha fallit ner till marken från hög höjd, skriver Radar Online.

Mannens kollegor lyckades inte få liv i honom och när räddningspersonal var på plats efter olyckan var det redan för sent. Den tragiska dödsolyckan ska ha tagit hårt på skådespelerskan som enligt sajten sett skakad ut när hon checkade in på hotellet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det här är heller inte första gången Aniston varit med om ett dödsfall på kort tid. Under en semester 2015 omkom hennes 28-åriga vän efter att ha överkonsumerat alkohol och droger.

Foto: Youtube, IBL

Annons