Kim Kardashian avslöjar sanningen – efter operationsryktet

Kim Kardashian slår ifrån sig ryktena om hennes kroppsförändring.

När Kim Kardashian dök upp på Met-galan tidigare i år hade hon på sig en klänning som chockade alla. Fansen började spekulera i om hon opererat sig för att få till looken – något Kim Kardashian nu dementerar.

Fotomodellen och realityprofilen Kim Kardashian, 38, hamnade i blåsväder efter att rykten spridits om hur hon ändrat sin kropp för att kunna använda en speciell klänning under Met-galan för drygt två månader sedan.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Eventet hölls i New York och Kim Kardashian likt alla andra stora stjärnor var så klart där. Men efter kvällen var det andra saker i fokus och det började bland annat spridas rykten om att Kim Kardashian skulle ha opererat bort revben för att passa in i sin klänning, signerad Thierry Mugler.

Plagget var snört med en spänd korsett som gjorde att Kim Kardashians midja såg otroligt smal ut. Hon berättar själv i en intervju med Hollywoodlife att klänningen satt så pass tight att den till och med lämnade märken på hennes kropp.

– Jag har aldrig någonsin varit med om en liknande smärta, sa Kim Kardashian efter galan.

Kim Kardashian fick hjälp med att andas

Efter galan berättade Kim Kardashian också hur hon tagit andningskurser hos en känd fransk designer vid namn Mr. Pearl. Hon uttryckte också en glädje över att hon lärt sig hantera korsetten.

– Jag lärde mig mycket om couture från ett geni som Mr. Pearl , det var inte bara couture det var konst, skrev hon på sin Instagram.

Klänningen gjorde det också problematiskt för Kim Kardashian att röra sig normalt. Hon var tvungen att anpassa sig till plagget och tvingades avstå från att exempelvis gå på toa.

– Ifall jag inte sitter ner på middagen, så vet du varför Anna. Jag går runt och minglar lite och pratar med människorna men jag kan knappt sitta, sa hon då till, Anna Wintour, chefredaktör för modemagasinet Vogue.

Realityprofilen dementerar operationsryktet

Kim Kardashian förklarar att de falska ryktena om att hon skulle förändrat sin kropp genom operation inte stämmer.

– Jag vet inte ens om det är fysiskt möjligt, sa Kim Kardashian till WSJ. Magazine.

Hon tillade också snabbt att hon gärna demonstrerar hur hårt den suttit runt hennes midja.

– Jag visar gärna bilderna när jag tog av klänningen efteråt, sa Kim Kardashian till Hollywoodlife.

FOTO: Aurore Marechal, David Fisher/REX/Shutterstock

Senaste nytt