TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Efter bråket med Aniston – därför stoppas Netflix-succén

20 okt, 2017 
Lina Arvidsson
Det blir ingen tredje säsong av komikern Chelsea Handlers show "Chelsea". Nu har orsaken bakom Netflix beslut kommit fram.
Annons

Komikern Chelsea Handlers, 42, Netflix-show har ställts in. På Twitter har hon själv skrivit om anledningen till att det inte blir en tredje säsong av hennes show “Chelsea“.

– Jag har bestämt mig för att inte återvända med en till säsong av Chelsea och istället ägna så mycket tid som möjligt åt att bli en mer kunnig och engagerad medborgare och fokusera på projekt som betyder något för mig, skrev Chelsea Handler på Twitter.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men nu har en annan historia kommit fram. Tidigare i höst hamnade Chelsea i ett ordentligt bråk med Vänner-skådisen Jennifer Aniston, 48, efter att Chelsea spridit rykten om Jennifers äktenskap och pratat om sin vän bakom hennes rygg.

Efter detta har Chelsea blivit en persona non grata i kändiskretsar, vilket ska ha lett till att “Chelsea” blev inställd. De A-listekändisar som tidigare kommit till hennes liveshower slutade komma och inbjudningarna till event sinade för komikern.

– Chelsea är inte rolig längre. Netflix ville ha en rolig show. Hon är bitter och elak, säger en källa till Radar Online och fortsätter:

– Bråket hade kanske något med det att göra. Hon var van att få toppskiktet till sina shower, men de slutade komma.

FOTO: IBL

Annons