LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Caitlyn Jenners nya familjebeslut med Sophia efter barnbeskedet

01 aug, 2019 
AvAgnethe Alm
Cailtyn Jenner och Sophia Hutchins överväger att skaffa barn via surrogatmamma.
Relationen tar nya höjder för Caitlyn Jenner och 27 år yngre flickvännen Sophia Hutchins. Nu planerar paret att skaffa barn – och det snart. Nya uppgifter ger nu besked om att de överväger att skaffa barn via surrogatmamma.
Annons
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebisBrand logo
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis

Det är nu fyra år sedan Caitlyn Jenner, 69, skilde sig från Kris Jenner, 63, efter ett 23 års långt äktenskap. Tillsammans har paret döttrarna Kylie Jenner, 21 och Kendall Jenner, 23.

I samma veva kom hon även ut som transkvinna och lämnade namnet Bruce bakom sig för att istället heta Caitlyn.

Efter separationen var Caitlyn singel i tre år, men hittade återigen kärleken i fjol när 22-åriga modellen och transkvinnan Sophia Hutchins kom in i hennes liv. Trots ålderskillnaden kände paret direkt att de var varandras själsfränder, vilket Sophia Hutchins uttalade sig om i en intervju med X17 Online i höstas.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag ser inte åldersgrejen i vårt förhållande. Jag ser oss som två själar som passar perfekt ihop och jag känner mig så välsignad att vi har hittat varandra och att vi kan vara så stöttande för varandra i allt vi gör, berättade hon för nöjessajten.

Caitlyn Jenner och Sophia Hutchins.
Caitlyn och Sophia träffades genom en gemensam vän.

Sedan dess har kärleken fortsatt att spira mellan Caitlyn och Sophia, trots att deras relation mötts av missnöje från Caitlyns barn. Bland annat har Kylie Jenner varit skeptisk till parets relation då hon menar att Sophia Hutchins bara är ute efter pengar. Men Cailtyn ger inte upp på att försöka få Sophia accepterad av familjen, och det har visat sig ge resultat. I höstas blev Sophia nämligen inbjuden att fira thanksgiving med familjen.

Annons

Cailtyn Jenners barnlängtan med Sophia

Sedan Caitlyn och Sophia träffades har de varit säkra på sin kärlek – och det dröjde inte länge innan de gick i giftastankar. Planen var att de skulle gifta sig under våren 2019, men än har det inte kommit några uppgifter kring om bröllopet blivit av eller inte.

I december förra året kom även beskedet att paret har planer på att skaffa barn ihop.

– Det är en process förstås, men Cait och Sophia vill ha sitt första barn inte senare än till hösten nästa år. De är verkligen exalterade och håller på med all planering och alla justeringar under tiden, sa en källa till Radar online.

Enligt nya uppgifter till Closer magazine är Caitlyn Jenner så pass ivrig över att bli mamma att hon överväger att skaffa barn genom en surrogatmamma, skriver sajten Mirror online. Sedan tidigare har hon sex biologiska barn och fyra bonusbarn.

– Caitlyn och Sophia har pratat om att bilda familj det senaste året. Och eftersom Caitlyn redan har tio barn har hon aldrig haft chansen att uppfostra ett barn i rollen som mamma, vilket hon alltid har drömt om att göra, säger en källa till Closer magazine, enligt Mirror online.

Kendall Jenner, Caitlyn Jenner och Kylie Jenner.
Caitlyn Jenner med barnen Kendall och Kylie, som hon har ihop med Kris Jenner. Hon har även barnen Brody, Brandon, Cassandra och Burt sedan tidigare.

FOTO: BT/ADM/Capital Pictures/MEGA, SDB/ZOJ

Annons