Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter år av gravidkamp: TV3-frun Gretchen Rossi väntar barn

Gretchen Rossi från tv-programmet The Real housewives of Orange County är gravid med sambon Slade Smiley.

Gretchen Rossi, från The Real Housewives of Orange County, och sambon Slade Smiley har försökt bli gravida med hjälp av ivf de senaste fyra åren. Men i dagarna kom glädjebeskedet – i sommar föds parets första barn.

Gretchen Rossi, 41, är en amerikansk tv-personlighet, mest känd från realityserien The Real Housewives of Orange County som sänds på TV3. Hon är till vardags mäklare och förlovad med sambon Slade Smiley, 50.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

I dagarna kom paret med ett riktigt glädjande besked! I fyra år har de försökt att bli gravida med hjälp av ivf, som nu äntligen lyckats! Barnet är beräknat att födas i juli.

– Det är så spännande att vi har vårt eget julmirakel men det har varit tuffare än vad jag trott, avslöjar tv-stjärnan till People och fortsätter:

– Jag tror att alla ljuger när man säger att man bara mår lite illa på morgonen, man mår illa hela dagen men min läkare säger att det är ett gott tecken.

Paret firar 10 år tillsammans och det har varit en skakig väg till att bli gravida. För fyra år sedan började de med ivf efter att Slade Smiley hade steriliserats sig.

– Vi visste att vi var tvungna att genomgå ivf och vi hade 14 embryon som vi kunde använda från den rundan, vi var var fullständigt lyriska över utdelningen.

”Jag blev deprimerad”

Bara några timmar innan det var dags att placera embryona i Gretchen Rossi ringde läkaren med ett tragiskt besked – i princip alla hade dött.

– Det blir en enorm omställning, från att tro att du kommer att bli gravid till ingenting. Jag blev deprimerad, gick inte ur sängen. Vi går alla igenom svåra perioder i livet men jag blev verkligen djupt deprimerad. Jag kunde inte prata, tänka eller höra talas om barn, graviditeter eller ivf.

När Gretchen fyllde 38 överraskade sambon henne med att låta göra en operation för att kunna bli pappa men tyvärr lyckades inte ingreppet efter 18 månaders försök.

Paret återgick till att prova ivf och fick nyligen det glädjande beskedet att de ska bli föräldrar.

LÄS MER: Efter tuffa gravidkampen – Jessica Anderssons kärleksbesked

LÄS MER: Gunilla Backman kämpade länge för barn: ”Vi försökte adoptera”

FOTO: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!