Artikeln innehåller reklamlänkar

Första bilden på Clint Eastwood och dottern Laurie

Han har åtta barn med fem olika kvinnor. Nu visar sig Clint Eastwood för första gången på bild med hemliga 64-åriga dottern Laurie.

Att Clint Eastwood, 88, genom åren, i lika hög grad som hyllad filmstjärna, varit en riktig kvinnokarl och otrogen mot sina fruar till höger och vänster, är något fansen har vetat ändå sedan han slog igenom stort på 60-talet. Sammanlagt har Clintan åtta olika barn med fem olika kvinnor, men det första barnet av dem alla har ingen någonsin sett på bild tidigare eftersom hon lämnades bort för adoption. Och orsaken till detta var en otrohetshistoria som tagen ur en såpopera.

Det hela började med att Clint Eastwood träffade sin första fru Maggie Johnson, 87, blev kär och friade till henne. Men redan 1953, innan de hunnit gifta sig, inledde han en otrohetsaffär med en annan kvinna och hon blev gravid. Eftersom Clint precis skulle gifta sig med Maggie och var helt ointresserad av att vara pappa till ett oäkta barn lämnade mamman bort dottern som döptes till Laurie, 64, för adoption.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Fem år senare tog Clints karriär fart på allvar med tv-serien Rawhide, men han pratade aldrig om att han råkat bli pappa. Otrohetsaffärerna rann dock som ett pärlband vid sidan av äktenskapet med Maggie och 1964 födde en av hans älskarinnor, stuntkvinnan Roxanne Tunis, 88, dottern Kimberly, 54. Och Roxanne som hade en hel del skinn på näsan vägrade adoptera bort sin dotter. Hon krävde att Clint Eastwood skulle ta sitt ansvar vilket han också tvingades göra.

Trots detta överlevde  äktenskapet med Maggie och tillsammans fick de åren som följde sonen Kyle, 50, och dottern Allison, 46. Några år efter att Allison föddes blev Clint sambo med skådiskollegan Sondra Locke, 74. Ändå tog det ända till 1984 innan han skilde sig från hustrun Maggie.

Clint Eastwoods kvinnor och barn

I mitten av 80-talet gick han även bakom ryggen på Sondra och fick de två barnen Scott, 32, och Kathryn, 30. med Jacelyn Reeves, 66. Han separerade från Sondra 1989 och flyttade snabbt ihop med Francis Fisher, 66, som han fick dottern Francesca, 25, med.

1995 var han otrogen även mot Francis. Den här gången med kvinnan som skulle komma att bli hans andra fru, Dina Ruiz, 53. De gifte sig redan 1996 och fick dottern Morgan, 22.

Nåväl. Genom hans liv har Clint Eastwood ofta setts på bild med sina olika barn, med ett undantag. Hans första bortadopterade dotter Laurie har ingen någonsin sett skymten av.

Första bilden på Clint med dottern Laurie

Men nu har det fansen trodde var omöjligt äntligen hänt. När det för några dagar sedan var premiär för filmen The Mule, som Clint Eastwood regisserat, i Los Angeles, så kom regissören dit i sällskap med just Laurie som han alltså har hållit hemlig i hela 64 års tid. För övrigt var alla hans åtta barn på premiären så det var också första gången de alla fångades på bild tillsammans.

22-åriga minstingen Morgan firade syskonens återförening med att bekräfta på Instagram att Laurie är hennes syster:

“Så sällsynt för alla åtta Eastwood syskon att vara i samma rum!!!”, skrev hon och delade ett foto på gruppen.

Även 46-åriga Alison som Clint fick med första frun skrev om återföreningen på Instagram:

“Jag är inte säker på att det någonsin har funnits en bild på alla åtta barn tillsammans, men här är den”

Nämnas bör att även Clintans nuvarande flickvän Christina Sandera, 55, som alltså är nio år yngre än äldsta dottern, var med på filmpremiären.

LÄS MERA: Scott Eastwood om att leva i skuggan av sin far: ”Tufft”

LÄS MERA: Victoria Silvstedts erkännande om äktenskapet: ”Jag var otrogen”

Foto:TT

SENASTE NYTT!