Efter 6 år: Mila Kunis bryter tystnaden om kärleksrivalen Demi Moore

Mila Kunis bryter tystnaden om Ashton Kutchers exfru Demi Moore.

Ashton Kutcher lämnade Demi Moore 2011 efter ett infekterat otrohetsdrama. Bara månader efter träffade han Mila Kunis som han idag är gift med och nu har Mila brutit tystnaden om makens exfru.

Mila Kunis, 34, och Ashton Kuther, 40, lärde känna varandra för över 20 år sedan när de båda medverkade i tv-serien That 70’s show. Redan när inspelningen av programmet startade hade paret ett gott öga för varandra men kärlek var det inte. Det var inte förrän 2011 som de blev ett par på riktigt och 2015 blev de äkta makar. Idag har de två barn tillsammans, dottern Wyatt och sonen Dimitri.

Stjärnorna blev ett par 2012, bara månader efter att Ashton Kutchers skilsmässa med den 16 år äldre skådespelerskan Demi Moore, 55, var ett faktum. Nyheten slog ned som en bomb när ett av Hollywoods största stjärnpar avslöjade att de skulle skiljas 2011 efter åtta år tillsammans. Enligt ryktena skulle Ashton Kuther ha varit otrogen och därmed blev skilsmässan en infekterad historia där Demi Moore krävde honom på enorma summor pengar.

Men trots att det var kort efter den infekterade skilsmässan som Ashton Kutcher och Mila Kunis blev blixtförälskade så har de hållit ett hårt grepp om varandra och kilar fortfarande stadigt. Relationen med exfrun Demi Moore har varit infekterad och varken Ashton eller Mila har yttrat ett ord om henne – förrän nu. Efter flera års tystnad uttalar sig Mila Kunis för första gången om makens förhållande med kärleksrivalen i podden WTF with Marc Maron.

– De hade typ ett normalt äkta förhållande. De hade tre barn som de uppfostrade, det var ett normalt liv. Han var yngre men han älskade hennes barn, säger Mila Kunis i podden.

I samma veva passade hon även på att berätta hur hon kärleken uppstod mellan henne och Ashton Kutcher. Hon dementerar dessutom en gång för alla att det inte var kärlek mellan dem under inspelningen av That 70’s show.

– Det är det konstigaste och ingen tror på oss men det är sanningen. Vi hade aldrig varit tillsammans idag om vi inte hade gått igenom vad vi gjort så att vi kunde bli personerna vi var när vi träffades, säger hon.

Istället var det på en gala som parets vägar korsades och en oväntad kärlek uppstod.

– Jag kollade mig omkring och såg en otroligt vacker man bakifrån, jag tänkte på riktigt “jäklar, han är snygg”, och sen vände han sig om och då tänkte jag “OMG det är Kutch”. Jag tycket att det var det konstigaste någonsin, att jag spanade in den här killen, och att det var någon jag känt för evigt, avslutar hon.

Säga vad man vill, men det verkar minst sagt som att Mila Kunis och Ashton Kuther är menade för varandra.

Mila Kunis och Ashton Kutcher blev ett par för sex år sedan.

Idag har de sonen Dimitri och dottern Wyatt ihop.

De var bara tonåringar första gången de träffades, under inspelningen av succé-serien That 70's show.

Ashton Kutcher var tidigare gift med skådespelerskan Demi Moore.

Här med Demi Moores exman Bruce Willis och deras barn Rumer, Scout och Tallulah 2003.

LÄS OCKSÅ: Mila Kunis om vidriga uppbrottet från Macaulay Culkin

LÄS OCKSÅ: Nya skräckbilden på Demi Moore – har tappat tänderna

FOTO: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN