TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Efter 30 år - så blir "Ghostbusters" 3

09 okt, 2014 
AvCharles Thulin
Den nya "Ghostbusters"-rullen blir en reboot – med kvinnliga spökjägare!
Annons

Redan efter “Ghostbusters 2” 1989 pratades om en tredje film om de älskade spökjägarna. Det har ryktats om en uppföljare både en och fem gånger genom åren men nu är film nummer tre på gång. Än så länge har det varit mycket hemlighetsmakeri kring uppföljaren – fram tills nu. Nyligen avslöjade filmens regissör Paul Feig, 52, hur nya “Ghostbusters” kommer att bli.

– Jag älskar när handlingen fokuserar på ursprunget. Jag älskade den första filmen så mycket att jag inte vill göra någonting för att vanära den. Så därför kändes det som att det enda vettiga var att göra en reboot, säger Paul Feig till Entertainment Weekly.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det verkar inte heller som att någon av de gamla spökjägarna Bill Murray, 64, Dan Akroyd, 62, eller Ernie Hudson, 68, kommer att återvända. Regissören tänker inte återkoppla någonting till originalfilmerna, uppger IGN. Paul Feig regisserade tidigare “Bridesmaids”, vilket kan ha viss påverkan på nya Ghostbusters-filmen. Det kommer nämligen introduceras nya hjältar, eller snarare hjältinnor. Filmen ryktas handla om kvinnliga spökjägare.

– Jag vill att den ska vara riktigt läskig och att effekterna ska bli ännu coolare, säger Paul Feig och medger att ingenting är helt klart angående hur filmen kommer bli:

– Allt kan hända. Jag ser på detta projekt som en ny superhjältefilm där publiken undrar vad som kommer bli nytt. Vilka nya dräkter kommer de ha? Vilken ny utrustning kommer de använda sig av? Vi kommer att ha riktigt roligt.

Annons