Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter 2 år av barbiedrogen – Martina Bigs stora förvandling

Efter de uppmärksammade bröstförstoringarna: Martina Bigs identifierar sig som svart kvinna

Martina Bigs föddes som vit kvinna i Tyskland. I dag har hon använt den så kallade Barbiedrogen i två år och identifierar sig som en svart kvinna.

Många känner till modellen Martina Big, 30, från när hon medverkade i programmet Outsiders på Kanal 5. Hon har fått stor uppmärksamhet med sina enorma bröst och senare sitt beslut att ändra hudfärg.

På sin fanpage på Facebook har Martina skrivit en biografi, där fansen får chansen att lära känna henne ännu mer.

Hon föddes som Martina Big i Tyskland och älskade Barbiedockor som barn. Redan som 17-åring träffade hon sitt livs kärlek Michael och i november förra året gifte sig paret på Hawaii.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Profilen längtade under flera år efter större bröst, så våren 2012 tog hon steget mot att följa sina drömmar och gjorde sin första bröstförstoring. Sedan dess har hon genomgått ytterligare 23 ingrepp för att göra brösten ännu större. Ingreppen har kostat nära 600 000 kronor och idag väger brösten 12 kilo.

Döptes om av pastor i Kenya

Under de två senaste åren har hon dessutom använt sig av Melanotan 2-sprutor, även kallat “barbiedrogen”, för att få en mörkare hudton.

”Först blir min hud mörkare. Sedan mörknade mitt hår, mina ögon och mina ögonbryn. Sedan upptäckte jag att min kropp hade förändrats helt och hållet från vit till en svart kvinna. Därför har jag ändrat min etnicitet till svart”, skriver Martina på Facebook.

Hon skriver också att att hon har fått ett nytt pass och att en pastor i Kenya har döpt om henne till sitt nya namn, Malaika Kubwa.

”Det är swahili. Malaika betyder ängel och Kubwa betyder Big”, förklarar hon och fortsätter:

”Jag tycker om mitt afrikanska utseende väldigt mycket. Därför kommer jag att stödja min kropp till att fortsätta transformationen. Jag kommer också göra förändringar i mitt ansikte till mer afrikanska drag och göra min rumpa större. Dessutom kommer mina bröst bli ännu större”

Säker på att barnen blir svarta

Men det är inte bara huden som har blivit mörkare. Brittiska tidningen Mirror rapporterar att Martina nyligen gästade tv-showen This Morning. Där berättade hon att huden blir mörkare och håret har också förändrats, till mer lockigt och mörkt. Till och med ögonbrynen börjar bli mer mörka och ögonfärgen har förändrats också.

Nyligen tillbringade modellen sju veckor tillsammans med en Masai-stam i Kenya för att lära sig mer om stamkultur, nu när hon identifierar sig som en svart kvinna.

Martina gästade den brittiska tv-showen tillsammans med sin make som också tagit sprutor för att få en mörkare hudton och paret är stensäkra på att deras framtida barn kommer att vara svarta.

– Mina barn kommer att vara svarta. Vi har inga planer, men jag diskuterar med min doktor för att se till att min kropp är okej. Vi pratar om huruvida jag kommer att kunna amma och om hur bebisen kommer att se ut, berättade Martina och fortsatte:

– Det är en mix av Michael och mig. Jag är ganska säker på att det kommer att vara svart eller som mjölchoklad eller kanske lite ljusare, det spelar ingen roll.

LÄS MER: Ingen Barbie för Ken: Mänskliga Ken-dockan bekräftar kärleksryktet

LÄS MER: Efter tvivlet – här visar Kissie upp sina nya bröst

FOTO: ITV/REX/Ken McKay, Facebook

SENASTE NYTT!