LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Ed Sheerans första ord om bröllopet med Cherry

12 jul, 2019 
Malin Ljung
Ed Sheerans ord om bröllopet med Cherry Seaborn
Ed Sheeran och Cherry Seaborn har gift sig i hemlighet – för sju månader sen! Nu bryter stjärnan tystnaden om bröllopsplaneringen.
Annons
Ed Sheerans förvandling på nya bildernaBrand logo
Ed Sheerans förvandling på nya bilderna

Det har tisslats och tasslats om att världsstjärnan Ed Sheeran, 28, gift sig i hemlighet med barndomskärleken Cherry Seaborn, 27. Men trots spekulationerna har artisten lyckats med konststycket att inte säga ett ord om sin relationsstatus.

Förrän nu.

Under fredagen släppte han albumet No.6 Collaborations Project där han gör duetter med några av världens mest kända artistkollegor. Och i en video som People tagit del av bekräftar samtidigt Ed Sheeran att han och Cherry blivit man och hustru i största hemlighet – för sju månader sedan!

Ed Sheeran om flickvännen Cherry

Det framkommer i duetten Remember the name som Ed Sheeran skrivit tillsammans med Eminem och 50 Cent där han själv sjunger ”Watch how the lyrics in the songs might get twisted, my wife wears red, but looks better without the lipstick”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det var faktiskt innan jag och Cherry gifte oss, men jag visste att jag skulle vara gift vid tidpunkten som låten skulle släppas, berättar Ed Sheeran och fortsätter:

Annons

– Jag trodde att någon skulle höra det och tänka ”oj, de är gifta!”. Jag visste inte hur det skulle bli, men uppenbarligen har det redan kommit ut, säger han.

Det var i februari som det började spekuleras i att Ed och Cherry gift sig bara dagar före julafton. Vigseln ska ha varit privat och det ska bara ha varit familj och de absolut närmsta vännerna som fanns på plats.

– Han ville inte ha någon uppståndelse och ville att det skulle vara bara för dem, bara ett litet vinterbröllop… ingen av dem ville göra en stor sak av det, berättade en källa för The Sun.

Så träffades Ed Sheeran och Cherry Seaborn

Ed Sheeran och Cherry Seaborn lärde känna varandra när de var 11 år gamla och gick i samma skola. Kärleken växte dock fram först sommaren 2015 när de två träffades igen. Kort därpå tog Ed Sheeran en paus från turnélivet och reste runt med sin flickvän.

I januari 2018 avslöjade Ed Sheeran på Instagram att han och Cherry förlovat sig.

”Skaffade mig en fästmö precis före nyåret. Vi är väldigt glada och kära, och våra katter är med så klart”, skrev han då.

Cherry Seaborn var Ed Sheerans inspiration när han skrev sin megasuccé Perfect.

FOTO: TT, Instagram

Annons