LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Ed Sheerans chockbesked till fansen – tar en paus

25 dec, 2019 
Ed Sheeran tar paus
På julafton chockerar världsartisten sina fans – han ska ta en långpaus.
– Det är dags för mig att bege mig ut och se världen, skriver Ed Sheeran på Facebook.
Annons
Ed Sheerans förvandling på nya bildernaBrand logo
Ed Sheerans förvandling på nya bilderna

Den irländska världsartisten Ed Sheeran, 28, har släppt flera framgångsrika album som Divide, plus och x, vilket han bland annat har vunnit en Brit Awards för under kategorin Årets album 2015.

I somras släppte han sitt nya album No.6 Collaborations Project. Albumet består av flera samarbeten med artister som bland annat Eminem, Dj Khalid, Travis Scott och Skrillex. Ed Sheeran har speciellt uttryckt sin glädje över att få jobba med Dj Khalid och speciellt gällande låten Beautiful People.

– Jag tror att vi känner samma starka band till låten och jag är så glad att vi nu jobbar tillsammans, sa Ed Sheeran till NME i somras.

Nu kommer artisten med ett chockerande besked till fansen – han ska ta en paus. Hur länge pausen kommer att vara skriver han inte i sitt inlägg.

”Hej alla. Kommer att ha en paus igen. Den senaste turnén har varit utmanande för mig och mitt liv på många olika sätt. Men nu när den är över är det dags för mig att bege mig ut och se världen”, skriver Ed i ett inlägg på Facebook.

Annons

Kommer inte använda sociala medier

Ed Sheeran fortsätter inlägget med att förtydliga att det inte bara är en paus från artisteriet, utan även från familj, vänner och sociala medier.

”Jag har hållit på konstant sedan 2017. Så nu ska jag bara ta det lugnt, resa, läsa och skriva. Jag kommer inte att vara inne på mina sociala medier förrän jag kommer tillbaka från pausen heller”, skriver han och fortsätter:

”Till mina vänner och familj, vi ses när vi ses. Till mina fans, tack för att ni är underbara. Jag lovar att komma tillbaka med ny musik när tiden är inne. När jag har upplevt lite igen, så att jag faktiskt har något att skriva om också”, skriver Ed Sheeran i inlägget.

FOTO: Ben Birchall, Henry Nicholls

Annons