LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Ed Sheeran gör succé – hyllas av miljoner för sin bilkaraoke: "Musikaliskt geni"

08 jun, 2017 
Malin Ljung
Så här har vi aldrig sett Ed Sheeran. Nu gör hans oväntade bil-karaoke succé och hyllas av miljoner.
Annons

Snacka om att Ed Sheeran gör succé! Just nu turnerar han runt om i världen med sitt nya album “Divide”. Som om inte det vore nog slår han nu även knock out på internet när han åker runt i en bil med programledaren James Corden och sjunger carpool karaoke till sina egna låtar.

Videon har på bara ett dygn fått över 10 miljoner visningar och fansen är helt lyriska över stjärnan och programledarens spontana bilsång till Sheerans största hits. Deras insatser hyllas nu flitigt i kommentarsfältet:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Ed är otrolig”, skriver en person.

“Ed är ett musikaliskt geni och James är bäst”, skriver en annan.

Sheeran avslöjar även sin sammandrabbning med Justin Bieber där han vara nära att slå sönder stjärnans ansikte med en golfklubba på fyllan.

– Han stoppade en golfboll i sin mun och sa “kom igen, slå ut den”, och jag var “herregud, jag är så full”. Men jag slog den, och träffade hans ansikte med klubban. Men han var cool med det, skrattar Ed Sheeran generat.

Se klippet nedan:

FOTO: Youtube

Annons