Dr Phil säljer sitt lyxhus – fansen chockas av bilden

Dr Phil McGraw är en av världens mest omtalade tv-personligheter.
Nu chockar han alla sina fans på nytt.
Tv-stjärnan har lagt ut sin lyxvilla till salu, och en detalj i huset har minst sagt skapat reaktioner i sociala medier.

Dr Phil McGraw, 69, fick sitt stora genombrott i The Oprah Winfrey Show på 1990-talet. Sedan 17 år tillbaka leder psykologen sitt eget populära tv-program, Dr Phil. Under åren har han hjälpt åtskilliga gäster som lidit av missbruk och psykisk ohälsa.

Många tittare, både utomlands och i Sverige har tagit Dr Phil till sina hjärtan, och han har också tjänat miljarder på tv-succén. Men genom åren har även allvarliga anklagelser riktats mot tv-profilen.

Flera har kritiserat honom för att utnyttja människor i beroendeställning. Dr Phil svarade själv på kritiken, så sent som i fjol.

– Det kommer alltid att finnas någon som har problem med det du gör, oavsett vad du gör, kommenterade han till Buzzfeeds Profile.

Så mycket kostar Dr Phils lyxvilla

Nu skapar Dr Phil nya rubriker. Nyligen lade han ut sin lyxvilla i Beverly Hills till försäljning. Prislappen för fastigheten, som mäter drygt 570 kvadratmeter, ligger på 50 miljoner kronor. Men det är inte summan som i första hand får följare i sociala medier att reagera.

Huset, som har fem rum, sex badrum, pool- och spaavdelning och även ett utomhuskök, väcker uppmärksamhet på grund av Dr Phils minst sagt annorlunda val av inredningsdetaljer, skriver Huffington Post.

Bilder från fastigheten har nått hela vägen till Twitter. På bilderna kan man bland annat se små udda statyer föreställande djur, en trappa smyckad med fejkormar och ett biljardbord med lejontassar.

Men det som framför allt chockar är vad Dr Phil har valt att hänga upp i vardagsrummet. Ena väggen har han prytt med, vad det ser ut som, ett gäng automatgevär(!).

”Uppenbarligen är Dr Phil en skurk i en serietidning”, skämtar en Twitter-användare.

Någon annan tycker dock man bör ägna sin uppmärksamhet åt andra delar av huset:

”Jag ser att alla snackar om gevären som hänger på Dr Phils, men vad tycker ni om den här tavlan”.

Till Dr Phils försvar bör tilläggas att det är sonen Jordan McGraw, 34, som för tillfället bor i huset.

FOTO: TT