Dominic West otrogen mot hustrun Catherine – affären med Lily James

Dominic West

Dominic West och Lily James har funnit varandra i samband med inspelningen av filmen The Pursuit of love.
Nya bilder visar skådespelarnas otrohetsaffär – bakom ryggen på Dominics hustru Catherine FitzGerald.

Skådespelaren Dominic West, 51, spelade mellan 2014 och 2019 en av huvudrollerna i tv-serien The Affair. Nu har han huvudrollen i en kärleksaffär även i verkliga livet.

Stjärnan, som har varit gift med landskapsarkitekten Catherine FitzGerald, 49, sedan 2010, fångades den 11:e oktober på bild med armarna om 20 år yngre Downton Abbey-stjärnan Lily James, 31.

Dominic och Lily spelar mot varandra i kommande filmen The Pursuit of love, och ser ut att verkligen ha hittat varandra under inspelningarna i Rom. På bilder från den italienska huvudstaden ses de både dela en el-sparkcykel, kramas – och kyssas.

”Trodde att hon och Dominic var lyckliga”

Mysbilderna blev snabbt enormt omtalade och det dröjde inte länge innan även Catherine FitzGerald fick nys om makens tilltag.

– Catherine är förkrossad. Hon trodde att hon och Dominic var lyckliga tillsammans. Jag pratade med henne så fort jag fick se bilderna. Hon har försökt nå Dominic men han svarar inte i telefonen, sa Catherines nära vän till Mail Online dagen efter att bilderna togs, och avslöjade också att skandalen kom som en stor chock för arkitekten.

– Hon var helt chockad, hon hade ingen aning om vad som pågick. De är fortfarande gifta.

Dominic Wests egna ord om äktenskapet

Även efter otrohetsskandalen ser äktenskapet ut att fortgå. Bara dagar efter att bilderna nått världen visade Dominic West och Catherine FitzGerald upp en enad front genom att kyssas framför fotografer utanför sitt hem i engelska Wiltshire. Där offentliggjorde de också ett handskrivet brev med texten:

”Vårt äktenskap är starkt och vi är fortfarande tillsammans. Tack”, står att läsa på lappen.

Men enligt insiders känner sig Catherine fortfarande sviken.

– Han använde sin charm för att få henne tillbaka men hon är fortfarande sårad, säger en källa i tidningen InTouch.

Dominic West och Catherine FitzGerald dejtade första gången redan i gymnasiet, och återförenades 2007. De har barnen Dora, 14, Senan, 12, och Francis, 11, ihop.

Lily James har tidigare varit i ett långt av- och på-förhållande med sin skådespelaren Matt Smith, 37. I somras gick också ryktet varmt att hon dejtade Captain America-stjärnan Chris Evans, 39, när de sågs ta in på hotell ihop i London.

FOTO: Vianney Le Caer / INVISION / TT, GlosPics/Mega