Döende stjärnan kan knappt prata – så spenderar han sin sista tid

Hollywoodstjärnan Val Kilmer är svårt härjad av cancer och räknar ned sina sista dagar. Nu avslöjas det vad Kilmer, som har svårt att prata, ägnar sig åt under sin sista tid.

2015 drabbades ”Top Gun” och ”The Doors”-stjärnan Val Kilmer, 57, av strupcancer. Den kristna, starkt troende, Kilmer erkände inte förrän året efter att han drabbats av cancer, och de senaste bilderna visar på en stjärna som ser svårt härjad ut av sjukdomen. Kilmer har enligt sajten Radar konsekvent vägrat medicinsk behandling för sin strupcancer, vilket förklaras med Kilmers starka kristna tro. Han ska dock, tillslut, tillåtit sig att genomgå kemoterapi i ett desperat försök att bota cancern. Något som gjort att han kommit clean och slutit fred med sin bror som arbetar som psykolog.

Nu avslöjar sajten Radar vad Kilmer ägnar sin sista tid åt; han målar och har mer eller mindre förvandlat sitt hem till en ateljé. Konsten hjälper honom att tänka mindre på hälsan, uppger en källa till sajten.

”Kilmer dränker sina sorger i målningar och penslar, stenciler, metaller och skulpturer. Rummen i skådespelarens hus sägs vara fyllt med hans konstskapelser, och hans stil beskrivs som ”modernt abstrakt och färgglad popkonst”.

En delförklaring till att Kilmer ägnar all sin tid åt konsten är att det hjälper honom att ta sig igenom dagen utan att behöva använda sin röst, som knappt är hörbar till följd av sjukdomen.

Redan för ett år sedan hade Kilmer svårt att prata. Så här såg det ut, och lät, när han meddelade att han ställer in en planerad turné, till följd av vacklande hälsa.

https://www.youtube.com/watch?v=_JVj_oqPdI8

Val Kilmer är KUSLIGT lik Jim Morrison i Oliver Stones spelfilm om sångaren i ”The Doors”.

En, av cancern, svårt härjad Val Kilmer syntes nyligen ute på ärenden i Los Angeles.

Val Kilmer 2012.

En, av cancern, svårt härjad Val Kilmer syntes nyligen ute på ärenden i Los Angeles.

Val Kilmer som Batman i ”Batman: Forever”.

En, av cancern, svårt härjad Val Kilmer syntes nyligen ute på ärenden i Los Angeles.

LÄS OCKSÅ: Döende stjärnan begraver stridsyxan med sin bror

LÄS OCKSÅ: Barnstjärnan oigenkännlig: ”Folk frågar om jag är döende”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!