TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Döende stjärnan kan knappt prata – så spenderar han sin sista tid

13 jan, 2018 
AvJoakim Almén
Hollywoodstjärnan Val Kilmer är svårt härjad av cancer och räknar ned sina sista dagar. Nu avslöjas det vad Kilmer, som har svårt att prata, ägnar sig åt under sin sista tid.
Annons

2015 drabbades ”Top Gun” och ”The Doors”-stjärnan Val Kilmer, 57, av strupcancer. Den kristna, starkt troende, Kilmer erkände inte förrän året efter att han drabbats av cancer, och de senaste bilderna visar på en stjärna som ser svårt härjad ut av sjukdomen. Kilmer har enligt sajten Radar konsekvent vägrat medicinsk behandling för sin strupcancer, vilket förklaras med Kilmers starka kristna tro. Han ska dock, tillslut, tillåtit sig att genomgå kemoterapi i ett desperat försök att bota cancern. Något som gjort att han kommit clean och slutit fred med sin bror som arbetar som psykolog.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu avslöjar sajten Radar vad Kilmer ägnar sin sista tid åt; han målar och har mer eller mindre förvandlat sitt hem till en ateljé. Konsten hjälper honom att tänka mindre på hälsan, uppger en källa till sajten.

”Kilmer dränker sina sorger i målningar och penslar, stenciler, metaller och skulpturer. Rummen i skådespelarens hus sägs vara fyllt med hans konstskapelser, och hans stil beskrivs som ”modernt abstrakt och färgglad popkonst”.

Annons

En delförklaring till att Kilmer ägnar all sin tid åt konsten är att det hjälper honom att ta sig igenom dagen utan att behöva använda sin röst, som knappt är hörbar till följd av sjukdomen.

Redan för ett år sedan hade Kilmer svårt att prata. Så här såg det ut, och lät, när han meddelade att han ställer in en planerad turné, till följd av vacklande hälsa.

https://www.youtube.com/watch?v=_JVj_oqPdI8

Foto: IBL

Annons