LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Disney-stjärnan David Henrie gripen på flygplats – med laddad pistol

11 sep, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Disneystjärnan David Henrie har gripits på Los Angeles flygplats med en laddad pistol.
Selena Gomez motspelare i Magi på Waverly Place, David Henrie, har gripits på flygplatsen i Los Angeles. Anledningen var att barnstjärnan hade med sig en laddad pistol i handbagaget...
Annons

Tv-serien Magi på Waverly Place, som sändes mellan åren 2007 och 2012 på Disney-channel, blev en stor succé! I rollerna såg vi bland andra Selena GomezJake T. Austin och David Henrie som spelade syskonen Russo, till synes vanliga tonåringar, men som egentligen var trollkarlar under utbildning. Programmet vann en Emmy 2009 för bästa barnprogram.

Nu har en av skådespelarna från Magi på Waverly Place, David Henrie, gripits på Los Angeles flygplats för att ha haft en pistol handbagaget – och den var laddad!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det var när Disney-stjärnan skulle passera säkerhetskontrollen i måndags morse lokal tid, som säkerhetspersonalen upptäckte pistolen i skådespelarens väska. David Henrie greps direkt och kördes till närmsta polisstation där han erkände.

David Henrie släpptes senare under dagen och gjorde då ett uttalande på sociala medier där han berättade hur mycket han skämdes över brottet.

Annons

“Jag tar ansvar för det som hände på LAX (Los Angeles flygplats, reds. anm.) idag. Jag råkade ta med min lagliga pistol, som är registrerad i mitt namn, till flygplatsen. Jag är så ledsen för eventuella problem det medförde, men jag uppskattar säkerhetspersonalens ansträngningar att implementera de säkerhetslagar som finns för att skydda vårt vackra land. Mest av allt skäms jag och är förödmjukad för att det här har hänt. Men jag är väldigt tacksam över säkerhetspersonalen, polisen och alla involverade idag, för deras vänlighet och deras professionalism.”, skrev han på Twitter.

https://twitter.com/DavidHenrie/status/1039272901734612992

Vad påföljden blir är, i skrivande stund, fortfarande oklart, och det här är också första gången som David Henrie har problem med lagens långa arm. Hans motspelare i Magi på Waverly Place däremot, Jake T. Austin, var inblandad i en smitningsolycka 2013.

David Henrie och hans fru Maria Cahill gick nyligen ut med den glada nyheten att de väntar en dotter. I samband med att de skrev om det i sociala medier skämtade David Henrie:

“Det får mig att tänka på, var är min pistol. Jag har ingen pistol. Fixa en pistol någon!”.

Det kanske var det David Henrie hade fixat nu när han skulle flyga…

FOTO: IBL

Annons