Artikeln innehåller reklamlänkar

Disney-stjärnan Corbin Bleu har vuxit upp – så ser han ut idag

Corbin Bleu blev känd i filmen High school musical

Tolv år har gått sedan skådespelaren Corbin Bleu slog igenom i filmen High School Musical – så här ser han ut idag.

Skådespelaren och sångaren Corbin Bleu, 29, slog igenom år 2006 när han spelade karaktären Chad Danforth i Disney’s romantiska komedi High School Musical. Han fortsatte sedan sin karriär med rollen som Nathan McHugh i barnprogrammet Flyg 29 saknas. Därefter gjorde 29-åringen ett namn för sig genom att blanda dans, musik och skådespeleri i diverse filmer under 00-talet.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Trots att Corbins lista över prestationer inte slutar där så är det många människor som inte har sett röken av honom på över ett decennium. Samtidigt har High School Musical-kollegan Zac Efron, 31, gjort en kometkarriär efter sitt genombrott och likaså Vanessa Hudgens, 30, som bland annat har medverkat i storfilmer som Spring Breakers och The Princess Switch efter att hon vann tittarnas hjärta som karaktären Gabriella Montez.

Blir snart 30

Tolv år har gått sedan gänget medverkade i Disney-filmen som har en speciell plats i många av 90-talisternas hjärtan. Både Zac och Vanessa har hunnit fylla 30 år sedan dess och om en månad är det även Corbins tur att lämna tjugoårsåldern bakom sig.

För två år sedan gifte han sig med den kanadensiska skådespelerskan Sasha Clements, 28, som han numera bor tillsammans med i Los Angeles, USA. Corbin är just nu aktuell med en musikal på ett av världens största teaterdistrikt, Broadway.

Utseendemässigt har han förändrats en hel del sedan High School Musical-tiden. Det långa håret har ersatts av en kortare frisyr och danskläderna är utbytta mot stilrena kavajer och skjortor. Men det vita, stora leendet, som var anledningen till att hans karaktär Chad fick många människor på fall under storhetstiden, är fortfarande kvar.

Nyfiken på hur Corbin Bleu ser ut idag? Titta här:

För tolv år sedan slog gänget igenom i filmen "High School Musical".

Corbin Bleu spelade karaktären Chad i filmen.

Han är numera gift och fyller 30 år nästa månad.

Hustrun Sasha Clements är också skådespelerska.

LÄS MER: Gjorde succé som babyn Emma i Vänner – så ser tvillingarna ut idag

LÄS MER: Disneystjärnan gripen av polis – är helt oigenkännlig

FOTO: TT

SENASTE NYTT!