lisa marie presley

Lisa Marie Presleys dödsorsak – nya uppgifterna avslöjar

Lisa Marie Presley

Nyligen möttes vi av beskedet att Elvis Presleys dotter Lisa Marie Presley dött efter en hjärtinfarkt.
Nu avslöjas nya detaljer om kändisdotterns dödsorsak.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Folkkära kändisar som lämnat oss 2022
0:27

Efter reklamen: Folkkära kändisar som lämnat oss 2022

(0:27)

Slå på ljud

Det var Lisa Marie Presleys mamma, Priscilla Presley, som först gick ut med den tragiska nyheten om dotterns bortgång.

– Det är med tungt hjärta jag måste dela med mig av den förkrossande nyheten att min vackra dotter, Lisa Marie, har lämnat oss, sa Priscilla i ett uttalande till People.

Familjens sorg efter Lisa Marie Presleys bortgång

Lisa Marie Presley var dotter till rockikonen Elvis Presley och var precis som sin pappa lika intresserad av musik. Hon hade själv en artistkarriär och släppte sitt sista album 2012.

Under torsdagen tillkallades ambulans hem till Lisa Marie Presley, enligt källor till tidningen TMZ ska sångerskan ha hittats medvetslös i hemmet av en hushållerska.

Enligt medierapporter var det sångerskans ex-man Danny Keough som höll Lisa Marie vid liv till en början med hjälp av hjärt- och lungräddning – fram tills ambulanspersonal kom till huset. Väl på sjukhuset försattes hon sedan i koma och inpå natten mot fredagen, svensk tid, avled hon i en hjärtinfarkt.

– Det är med tungt hjärta jag måste dela med mig av de förkrossande nyheterna att min vackra dotter Lisa Marie har lämnat oss, sa Priscilla Presley i ett uttalande enligt AP.

Nya detaljer om Lisa Marie Presleys dödsorsak

Nu har en obduktion av Lisa Marie Presley genomförts – men denna visar inte på någon information om sångarens dödsorsak. Los Angeles County Medical Examiner’s Office kan bekräfta att dödsorsaken fortfarande okänd, enligt amerikanska medier som CBS NEWS.

Nyhetssajten skriver även att rättsläkaren inte har kunnat fastställa dödsorsaken och har därför skjutit upp med att förklara dödsorsaken. Eftersom rättsläkaren vill ha mer utredning och fler undersökningar, enligt en talesperson.

Lisa Marie Presley blev 54 år gammal, vila i frid.

FOTO: PF1/TT, CHRIS DELMAS/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN