LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Detaljen i nya Game of Thrones-bilden förvirrar

27 maj, 2017 
Lina Arvidsson
En fotografering av Stark-syskonen avslöjar något om den kommande säsongen. Hur kom Arya Stark över den livsfarliga dolken?
Annons

Många Game of Thrones-fans drog på de otränade smilbanden i slutet av säsong 6 när några av syskonen Stark äntligen återförenades.

Inför den nya säsongen av den blodiga succéserien har Entertainment Weekly tagit omslagsbilder på Sansa, Arya, Jon och Bran där gänget i full kostym ler mot kameran som om inget ont någonsin hänt dem.

Men på ett par av bilderna syns en detalj som får de inbitna fansens kugghjul att rulla. Arya bär en dolk i sitt bälte – och inte vilken dolk som helst…

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det ser nämligen ut som samma dolk som användes i mordförsöket på Bran i säsong 1 – och som Littlefinger sedan satte mot halsen på Ned Stark i samma säsong, skriver Buzzfeed.

Den mycket speciella dolken var alltså sist i Littlefingers ägo.

Fansen frågar sig nu hur den hamnat i Arya Starks bälte? Alla som känner Arya minsta lilla vet att det finns många möjliga (och omöjliga) svar på den frågan.

En sak är i alla fall säker: vi har aldrig längtat mer efter nya säsongen av Game of Thrones som släpps 16 juli på HBO!

Foto: Instagram, IBL

Annons