TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Detaljen i nya bilden på Kylie Jenner förvirrar följarna

29 sep, 2019 
AvIda Gustafsson
I samband med sitt sminksamarbete med märket Balmain la Kylie Jenner upp en bild på Instagram i reklamsyfte.
Men detaljen i bilden förvirrar stjärnans följare.
– Kylie, är du gravid?, undrar en.
Annons
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebisBrand logo
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis

Miljardären Kylie Jenner, 22, har nått stor framgång med sitt sminkmärke Kylie Cosmetics. Varumärket är känt för att ofta göra samarbeten och Kylies storasystrar Kim Kardashian, 38, Khloé Kardashian, 35, och Kourtney Kardashian, 40, har alla gjort egna kollektioner tillsammans med Kylie.

I dagarna lanserades Kylie Cosmetics senaste kollektion – Kylie x Balmain. Ett samarbete med det franska modehuset Balmain och deras creative director, tillika Kylies nära vän, Olivier Rousteing, 34. I samband med lanseringen planerade Kylie Jenner att resa till Paris för att närvara på en visning av sminkkollektionen under modeveckan. Men bara dagar innan blev stjärnan allvarligt sjuk och tvingades uppsöka vård, vilket sajten TMZ rapporterade om.

Blev inlagd på sjukhus

Under flera dagar ska Kylie ha lidit av influensaliknande symptom, som illamående och yrsel. Till slut blev tillståndet så illa att hon lades in på sjukhus i Los Angeles.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jag är jättesjuk och får inte resa. Jag är förkrossad över att missa showen, men jag vet att mitt fantastiska team och mina vänner som är i stan för eventet kommer hjälpa mig att vara där i tanken”, skrev Kylie.

Bara dagar efter insjuknandet var Kylie Jenner på bättringsvägen och i en video på Instagram story uppdaterade hon sina 147 miljoner följare om läget.

– Jag vill bara säga tack så jättemycket för alla krya på dig-hälsningar. Tack till mina vänner, mina följare, jag uppskattar det verkligen. Jag mår mycket bättre, sa hon i videon.

Följarnas förvirring i nya bilden

På sin Instagram har Kylie Jenner flitigt uppdaterat om den nya sminkkollektionen. I en bild inför lanseringen poserar Kylie iklädd en rosa kreation och i texten skriver Kylie själv att det är en speciell kollektion för henne. Men en detalj i bilden har fått vissa av följarna att spekulera i ifall stjärnans dotter Stormi, 1, snart kommer att bli storasyster.

Annons

”Kylie, är du gravid?”, frågar en följare rätt ut.

”Är hon gravid? Vad skulle det annars vara än en gravidmage?” , undrar en annan.

Och flera av följarna stämmer in.

”Jag tänkte också det, är det en bebismage?”

”Ser definitivt ut som en gravidmage. Kanske är därför hon har mått dåligt.”

Men de fundersamma följarna blir snabbt korrigerade av andra fans:

”Hon lutar sig mot sitt knä!! Har stirrat på bilden i 20 minuter för att försöka förstå”, skriver en.

”Det är hennes knä!”, konstaterar en annan och får stort medhåll.

FOTO: TT, Instagram

Annons