LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Fansen häpnar över bilden på Kim Kardashian: “Har du sex tår?”

21 aug, 2019 
Nya bilden på Kim Kardashian får följarna att undra om stjärnan har sex tår.
Snart släpps Kim Kardashian och Kylie Jenners nya parfym och marknadsföringen är i full gång. Men det är en detalj som fansen har haft svårt att släppa – nämligen att Kims fot har sex tår på en av reklambilderna.
Annons
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebisBrand logo
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis

Parfymerna The Kylie Jenner x Kim Kardashian West fragrance collaboration släpps den 23 augusti och systrarna Kylie Jenner, 22, och Kim Kardashian, 38, har flitigt marknadsfört sina kommande parfymer på sina sociala medier. De har även släppt reklambilder till parfymkollektionen där systrarna är klädda i matchande outfits – hållandes i varsin parfym.

Men det är en detalj i reklamen som fansen inte kan släppa: varför har Kim Kardashian sex tår på en bild? Det är Kims högerfot, klädd i en öppen klack, som visar photoshop-missen där hon ser ut att ha en tå för mycket.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Kommentarerna på Kim Kardashians Instagram väller in, där majoriteten påpekar den misslyckade redigeringen.

”Är jag hög eller har Kim sex tår? Kan någon förklara? Jag är förvirrad! Jag har räknat dem om och om igen”, skriver en följare.

”Vännen, har du sex tår?”, skriver en annan.

”Sex tår?”, frågar sig en tredje.

Även amerikanske skvallerbloggaren Perez Hilton, 41, har valt att kommentera den utstickande detaljen.

”Den sextåiga-foten är ikonisk”, skriver han i en kommentar.

Blivit anklagad för redigeringsmissar förut

Förra veckan reagerade Kim Kardashians fans på en av de andra reklambilderna för parfymerna. Då sa de att stjärnans tumme var ”onaturligt lång”, vilket de var säkra på var en redigeringsmiss. De påpekade även att det såg ut som att Kim ändrade sin hudfärg från bild till bild i reklamen för hennes sminkmärke KKW Beauty line.

Annons

Fansen reagerade även starkt på en bild som Kim Kardashian delade på sig själv för ungefär en månad sedan. På bilden gjorde hon reklam för hennes nya läppstiftskollektion. I kommentarerna var det flera personer som påpekade att hon var nästintill oigenkännlig – och att hon såg ut som någon helt annan.

”Är det du?”, kommenterade en.

”Vad har hänt med ditt ansikte?”, frågade en annan.

”Lånade du Khloes näsa till denna bild?”, skrev en.

Förutom de många kommentarerna som påpekar Kim Kardashians bildredigering, är de även många som skriver att hon bör sluta och istället acceptera hur hon ser ut.

”Allt handlar om att älska sig själv, sin kropp och vara självsäker! Det är något som är svårt. Men snälla va bara dig själv på fotona”, kommenterar en.

”Du jobbar hårt och har en fin kropp. Varför måste du redigera dina bilder? Detta är inte första gången du gör det precis”, skriver en annan.

Kim Kardashian svarar nästintill aldrig på de kommentarer som påpekar redigeringsmissarna.

FOTO: TT, Instagram

Annons