TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Detaljen i Kylie Jenners video får fansen att reagera

29 okt, 2019 
Detaljen i Kylie Jenners video får fansen att reagera: ”Märkligt”
Efter uppbrottet från Travis Scott har Kylie Jenner setts en del ute.
En video på Kylie Jenner och hennes vänner från helgen får nu fansen att reagera.
Annons

Tidigare i oktober bekräftade Kylie Jenner och Travis Scott att de valt att lägga sin relation på is. Kylie och Travis blev ett par 2017, och i februari 2018 blev de föräldrar åt dottern Stormi Webster. Men nu är deras kärlekssaga över, i alla fall för nu.

Kylie Jenner skrev om läget mellan det forna paret på Twitter:

”Travis och jag är på god fot med varandra och vårt huvudfokus nu är Stormi. Vår vänskap och vår dotter är det jag prioriterar”, förklarade hon då.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Efter att uppbrottet blivit offentligt var det flera som försökte para ihop Kylie Jenner med ex-pojkvännen Tyga. Efter ett besök på en nattklubb ska Kylie Jenner och hennes vänner ha tagit sig till Tygas hotell. Ett vittne ska ha sett Kylie smyga ut ur en annan entré, och kort efter att hon lämnat hotellet smet Tyga ut, skriver Daily Mail.

Men att något skulle pågå mellan Kylie Jenner och Tyga efter uppbrottet från Travis Scott dementerade realitystjärnan snabbt.

Annons

”Internet gör allt hundra gånger mer dramatiskt än vad det egentligen är. Det var ingen ”dejt med Tyga två på natten”. Ni såg mig släppa av två av mina kompisar vid en studio där han råkade befinna sig”, skrev hon på Twitter.

Kritiseras för videon med Kris Jenners pojkvän

Kylie Jenner chockade flera av sina följare när hon i helgen när hon delade en video från en konsert där hon dansar nära mamma Kris Jenners pojkvän Corey Gamble. Men mammans pojkvän är inte den enda som hon dansar med i videon. I klippet sytes även en handfull vänner – bland annat Sofia Richie.

Kylie Jenners fans var snabba på att reagera på att Corey var med i sällskapet.

Så märkligt att Corey hänger med dem”, skriver ett kritiskt fan på Instagram.

Vart är Kris?”, undrar en annan.

Varför är Corey där? Det är liksom lite konstigt”, skriver en annan.

En annan har dock svårt att förstå sig på varför så många bryr sig om att han är med i sällskapet under konserten:

Varför bryr ni alla er så mycket att han är där? Varför ifrågasätter ni det?

FOTO: TT, Instagram

Annons