Demi Lovatos stora lycka efter tragedin – visar upp nya kärleken

14 nov, 2019 
AvErika Svensson
Demi Lovato visar upp nya pojkvännen Austin Wilson.
För ett år sedan hittades Demi Lovato medvetslös efter en överdos och fördes akut till sjukhus.
Ett år senare är hon tillbaka på banan och har nu även funnit kärleken.
På Instagram visar hon upp sin nya pojkvän för första gången.
Annons
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansen
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansen

Det var i juli förra året som forna Disney-stjärnan Demi Lovato, 27, fördes i ilfart till sjukhus efter en allvarlig drogöverdos. Kort innan det hade hon sjungit ut om sitt återfall i låten Sober, efter sex år som nykter. Hon vaknade upp på sjukhuset senare under dagen.

– Demi är vaken med sin familj omkring sig. Hennes hälsa och återhämtning är det viktigaste nu, sa Demis talesperson i tidningen People efteråt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När sångerskan återhämtat sig tillbringade hon lång tid på rehab, där hon också föll för designern Henri Levy, 28, som även han var inlagd. Förhållandet tog slut efter några månader, men nu har stjärnan hittat kärleken på nytt.

Modellen är Demis nya pojkvän

Den 13 november visade Demi upp sitt nya kärleksintresse på Instagram. Den lycklige är modellen Austin Wilson, 25, och på Demis romantiska bild står han i bar överkropp och ger sin flickvän en puss på kinden.

”Mitt hjärta”, skriver sångerskan till bilden.

Annons

https://www.instagram.com/p/B4y9w_ZhYui/

Austin har också han visat upp sin nya flickvän offentligt, med en bild där han ses hålla om Demi.

”Min kärlek”, skriver han.

https://www.instagram.com/p/B4y-mtPnAXm/

Det är inte bara kärlekslivet som går som på räls. Efter den tuffa tiden är Demi Lovato tillbaka på banan och jobbar både med ny musik och har flera skådespelarprojekt på gång. Bland annat kommer hon gästspela i ett avsnitt av serien Will and Grace och har en viktig roll i Will Ferrells kommande film om Eurovision song contest, Eurovision.

– Demi och Austin har varit vänner en tid och började dejta för ett tag sedan. De gillar att umgås och lära känna varandra bättre. Demi mår väldigt bra just nu och jobbar hårt både i studion och med att filma Will and Grace, säger en källa till tidningen People.

Demi var tidigare tillsammans med That 70’s show-skådisen Wilmer Valderrama, 39, men de gick skilda vägar 2016, efter sex år ihop.

FOTO: TT/ , Instagram

Annons